Arama sonuçları: *

1. n7cati

Gamermarkt valorant hesabı sattım ama ilk mail yok

Hocam adam keyfine göre gitti vs derse uğraşırsınız ama öyle bir şey yaparmı bilemeyiz.
  2. n7cati

Gamermarkt valorant hesabı sattım ama ilk mail yok

Hesabın geri çekileceğini zannetmiyorum ama alan kişi hesap gitti dese gamermarkt dava açıyor kanıtsız bir şekilde , rezalet sistemleri var.
  3. n7cati

Yağmacı vs kuronomi vandal

Önemli olan diğer insanların zevki değil senin zevkin , hangisi gözüne güzel geliyorsa hoşuna gidiyorsa onu al bu kadar basit. İlla sormak istersen şöyle söyliyim oyun cıktıgından beri oynuyorum ve yağmacıyı alırsan 1 haftada sıkar. Kuronamiyi alırsan çok uzun süre sıkmaz. Ama şöyle söyliyim ki...
  4. n7cati

Yağmacı vs kuronomi vandal

Yağmacı eskidi artık herkeste var , kuronami al. 1 ay önce aldım hiç çıkartmıyorum asla sıkmıyor.
  5. n7cati

İtemsatış hesap geri alma

Adam şikayet etmediği sürece bir şey olmaz bence. Üstünden çok süre geçmiş hem ama yinede sen bilirsin.
  6. n7cati

İtemsatış hesap geri alma

Boşver gitsin zaten 85tlye satmışsın.
  7. n7cati

Lol açılmıyor yardım

Düzeldi
  8. n7cati

The Sims 4 My First Pet Stuff Ücretsiz.

Normalde 10 Dolarmış , kenarda köşede dursun diye hesabınıza ekleyebilirsiniz. https://store.steampowered.com/app/1235753/The_Sims_4_My_First_Pet_Stuff/
  9. n7cati

Forum Üyelerinin Online Oyunlardaki Rankları Ne?

Olur neden olmasın online oyun sonuçta :)
  10. n7cati

Forum Üyelerinin Online Oyunlardaki Rankları Ne?

Online Oyunlardaki Rankınız Ne? Ve En Çok Hangi Oyunda Vakit Geçiriyorsunuz? Ben Başlıyorum: Valorant : Yücelik 3 CS2 : Usta Muhafız 1 Fortnite : Şampiyon %50 Lol : Zümrüt (Yazdığım oyunları yazmak zorunda değilsiniz sadece oynadıklarınızı yazın) Şu aralar en çok oynadığım oyun fortnite çünkü...
  11. n7cati

yedek cs2 hesabı alıyım mı

Skin al
  12. n7cati

Valorant hesabımı nasıl satabilirim

Gidip türk sitelerinde satmıyorum , instagramda ve yabancı sitelerde satıyorum inanman için instagram yeterli olur zaten tek instagramda 2200 den fazla satışım var @ftwmarket.tr İnsanlara bu şekilde önyargılı davranmanda çok yanlış , bilmediğim konu hakkında zaten yorum yapmam.
  13. n7cati

Yıllardır valorant hesabı satıyorum +15000'den fazla satışım var ne anlatıyorsun? :D
  14. n7cati

klasgame , itemsatış , gamesatış , buralarda satabilirsin 300-350 eder.
  15. n7cati

Adam mail devredicem yazmış kanka hasta mısınız
  16. n7cati

Yardım Forza Horizon 5 te 700 basan bmw e60 elime veriyor

Anladım Hocam büyük ihtimal hile değil normal kod girmiştir 750 top speed yapılabiliyor.
  17. n7cati

Yardım Forza Horizon 5 te 700 basan bmw e60 elime veriyor

Sendeki jeskonun top speedi kaç?
  18. n7cati

CS2 Rankımı vermiyor

anladım , teşekkürler
  19. n7cati

CS2 Rankımı vermiyor

csgoda'da öyle miydi hocam ben direkt 10 maç kazanınca açılıyor zannetmiştim baya maç kazandım açılmadı çünkü
  20. n7cati

CS2 Rankımı vermiyor

seçkinim var ama normal rekabetçi oynuyorum hocam
Top Bottom