Neler Yeni

İtemsatış hesap geri alma

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
boğaçhan ışıksaçan
Reisler hayırlı akşamlar ben 2021 yılında sattıgım lol hesabını bugün yanlışlıkla geri aldım ama isteyerek değil başka bi hesabımı almaya çalışırken riot eskisini verdi itemsatışa girdim alıcı 1 sene önce aktif olmuş desteğe yazdım bilet oluştur dedi lakin sattıgım adamın bi başkasına satmadıgınıda doğrulayamadıgım için güvenemiyorum başıma en fazla ne gelir :D 85 tl ye satmıştım hesapta 1000rp var satın alma geçmişine de bakamıyorum daha önce bile isteye çaldığım hesabım oldu adamla atışmıştık onda başıma bişey gelmedi ama hesaba adam girmiyordu zaten şu an ki hesapta adam bide oynamış baya maç geri de veremiyorum

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Reisler hayırlı akşamlar ben 2021 yılında sattıgım lol hesabını bugün yanlışlıkla geri aldım ama isteyerek değil başka bi hesabımı almaya çalışırken riot eskisini verdi itemsatışa girdim alıcı 1 sene önce aktif olmuş desteğe yazdım bilet oluştur dedi lakin sattıgım adamın bi başkasına satmadıgınıda doğrulayamadıgım için güvenemiyorum başıma en fazla ne gelir :D 85 TL ye satmıştım hesapta 1000rp var satın alma geçmişine de bakamıyorum daha önce bile isteye çaldığım hesabım oldu adamla atışmıştık onda başıma bişey gelmedi ama hesaba adam girmiyordu zaten şu an ki hesapta adam bide oynamış baya maç geri de veremiyorum
Boşver gitsin zaten 85tlye satmışsın.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
reis adam para harcamış hesaba hani vicdan yaptım bide tırstım dava mava bişi diyo ya sitede
Adam şikayet etmediği sürece bir şey olmaz bence. Üstünden çok süre geçmiş hem ama yinede sen bilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,055,497
Üyeler
167,668
Son üye
zaman kayıbı degil