Neler Yeni

Gamermarkt valorant hesabı sattım ama ilk mail yok

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Çağrı menekşe
iyi günler gamermarkt üzerinden valorant hesabı sattım hesabı bende başkasından satın almıştım ve ilk maili yoktu 1 yıl kadar oynadım sıkıntı çıkacağınıda sanmıyorum fakat eğer bir şey olursa hesabı geri almaya falan çalışsa aldığım adam hesabı ben sattığım için bir şey olurmu yani dava falan durumları yaşanırmı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim öyle bir durum olursa iade alayım

xTURANN

80+ Silver
Gamesatış dava açabiliyordu diye hatırlıyorum.
Sende sorun olmadıysa, sattığın kişide de sorun olacağını sanmıyorum ama almak isterse, a'dan z'ye her şeyini alır.

Sattığın sana, sen aldığına patlarsın sonuç çıkmaz.

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Çağrı menekşe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gamesatış dava açabiliyordu diye hatırlıyorum.
Sende sorun olmadıysa, sattığın kişide de sorun olacağını sanmıyorum ama almak isterse, a'dan z'ye her şeyini alır.

Sattığın sana, sen aldığına patlarsın sonuç çıkmaz.
siteyi yanlış yazdım hocam gamermarkt olcaktı ama sistemleri cok fark etmıyordur herhalde

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Mustafa
iyi günler gamermarkt üzerinden valorant hesabı sattım hesabı bende başkasından satın almıştım ve ilk maili yoktu 1 yıl kadar oynadım sıkıntı çıkacağınıda sanmıyorum fakat eğer bir şey olursa hesabı geri almaya falan çalışsa aldığım adam hesabı ben sattığım için bir şey olurmu yani dava falan durumları yaşanırmı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim öyle bir durum olursa iade alayım
oluyor bu arada ilk mail sahibindeyse almaya çalışırsa senin başın yanar

xTURANN

80+ Silver
siteyi yanlış yazdım hocam gamermarkt olcaktı ama sistemleri cok fark etmıyordur herhalde
Sattığın kişiye durumu belirttin mi ? Bende başkasından aldım diye ? Ayrıca ilk mailinin olmadığını söyledin mi ?

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Çağrı menekşe
Sattığın kişiye durumu belirttin mi ? Bende başkasından aldım diye ? Ayrıca ilk mailinin olmadığını söyledin mi ?
o an böyle bi sorun olabileceğini hiç düşünmedim uzun süredir kullanıodum cunkı birden geldı aklıma. onun mailine devrettım

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Hesabın geri çekileceğini zannetmiyorum ama alan kişi hesap gitti dese gamermarkt dava açıyor kanıtsız bir şekilde , rezalet sistemleri var.

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Çağrı menekşe
Hesabın geri çekileceğini zannetmiyorum ama alan kişi hesap gitti dese gamermarkt dava açıyor kanıtsız bir şekilde , rezalet sistemleri var.
dava nasıl sonuçlanır acaba kanıt yok bişey yok ama hiç uğraşmak istemiyorum iade için alıcıya ulaşsammı acaba

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
dava nasıl sonuçlanır acaba kanıt yok bişey yok ama hiç uğraşmak istemiyorum iade için alıcıya ulaşsammı acaba
Hocam adam keyfine göre gitti vs derse uğraşırsınız ama öyle bir şey yaparmı bilemeyiz.

Top Bottom