Arama sonuçları: *

1. A

Victor Osimhen Galatasaray'da 😮 (şaka değil)

osimhen acaba 6 aylık mı geldi ocak ayında chelsea diyorlar parayı basıp alabilirler
  2. A

BAŞLIYORUZ! | 🇹🇷 Türkiye 1-2 Hollanda 🇳🇱 | Çeyrek Final'de elendik.

bu kadar baskı yerken oyuncu değiştirmezsen adamlar atar golü maçı kenarda oturan montella denilen herif vermiştir kenan yıdız ne oynadı da 65 70 dk tuttun kerem akturoglu gırdı 2 3 pozisyona girdi kenanın turnuvada girdiği pozisyondan daha fazla cenki al semih ne yaptı size oynatmıyorsun yav...
  3. A

Skor tahminlerini alalım bakalım⚽

3 1 yada 2 1 diyorum 2. yarı kesin gol bulucaz dk 60 65 kadar 1 0 devam ederse hollanda risk alıcağı için kerem barış yunus gibi hızlı oyuncularla kontra ataklara çıkabiliriz
  4. A

TÜRKİYE ÇEYREK FİNALDE 2-1 🔥🔥🇹🇷🇹🇷🇹🇷

takım bugün kötü oynamadı en azından iyi mücadele etti bizi gururlandırdılar ama hollanda karşısında bu oyun yetmez oyun gücümüz zayıf pas hataları çok yapıyoruz mert harika maç çıkardı hollanda maçı için derse iyi çalışmamız lazım
  5. A

#EVLADINASAHİPÇIKTÜRKİYE

maç 3 0 iken alınması harbi saçma şuan ki hedef maç çek maçı portekiz maçı önceside hedef maç çek maçıydı portekiz maçında çok zor bir ihtimali kovaladık ilk 11 oynamıyorsa 3 0 durumdayken 70 de alıyorsun oyuncu sakatlansa sonraki maç yetişmese ne olacak ya da o maç yüzünden sezonu kapatsa ozan...
  6. A

#EVLADINASAHİPÇIKTÜRKİYE

takım 90 dakika sahada yoktu ve taraftarların arda kenan gibi isimleri görmesini çağırmasını anlarım orda ayıp olacak bir şey yok bence yerine oynayan yunus müthiş oynasaydı bu maçta kimse arda demezdi moral bozuyor olabilir ama gol atıp asist yapınca alkışlanıyorsan kötü oynayınca eleştiri...
  7. A

Real Madrid 2⚽1 Bayern Münih

bence dortmund şampiyon olacak 1715202281 orada toptan cızdıler ofsaytı ama bence adamdan çizmelilerdi reallı oyuncu defansın onunde gıbı geldı bana
  8. A

Fenerbahçe 1:2 Sevilla Maç Sonu

jesus dan acilenen kurtulması gerek fenerin adam oyunu okuyamıyor senin en etkili oyuncun valencia neden çıkarıyon alır şut çeker atar arda ilk maçta neden oynatmadın çok beğendim aldı dağıttı ikili mücadele kazandı ne yapsın ilk 11 alması için bu çocuk osterwolde mi nedir ne yaptı adam o 8...
  9. A

Fenerbahçe 1:2 Sevilla Maç Sonu

bir galatasaraylı olarak soruyorum sprinter iyi dribling atabilen emre moru neden bu kadar geç alırsın girdikten sonra etkilide oldu mert hakan ne yapmışta ligde alıyorsun oyuna fenerbahçenin turu geçememesinin sebebı jesus bu kadar net dediğim gibi galatasaraylı olarak üzüldüm birde batsuhayı...
  10. A

MAÇ SONU FENERBAHÇE SEVİLLA (TOPLAM SKOR :1-2)

bir galatasaraylı olarak soruyorum sprinter iyi dribling atabilen emre moru neden bu kadar geç alırsın girdikten sonra etkilide oldu mert hakan ne yapmışta ligde alıyorsun oyuna fenerbahçenin turu geçememesinin sebebı jesus bu kadar net dediğim gibi galatasaraylı olarak üzüldüm birde batsuhayı...
  11. A

GS 0 MARSILYA 0

Galatasaray bence iyi oynadı iyi savunma yaptı tabi 2 direk var şans da yanımızdaydı ama deplasmanda 1 puan çok iyi
  12. A

Beşiktaş Ajax maçı Beşiktaş ın golü iptal edildi

bu takımda sadece pjanic oynasa bile etkilerdi baya pas alışverişini defansın arkasına atılacak toplar vs
  13. A

beşiktaş bu kadroyla iyi oynadı yine oyuncular sakatlanmasa puan alırdı ajax dan perşembe günü fb ve gs den güzel haber gelir umarım ( Galatasaraylıyım ama avrupada tüm takımlarımızı desteklerim )
  14. A

var hocam ekledim yt dan bulup
  15. A

kenan karamanın attığı gol faul gerekçesiyle iptal edilde sizce faul mü ( bence faul değil )
  16. A

milli takım rezilliği

yine girenler çıkanlar damga vurdu maça oyun boyu hiçbir şey yapmayan burağı oyunda tut keremi son 10 dakika oyuna al adamlar son dakikalarda gol için geleceği belli cengiz gibi hızlı oyuncunu çıkar hakanı oyunda tut bu maç %100 td yazar dünya kupası için büyük bir şansımız var halen ama gitsek...
  17. A

UEFA AVRUPA LİGİ KURA ÇEKİMİ

ikisi de 2. olup çıkarlar gruptan
  18. A

Fenerbahçe1-0Helsinki Galatasray1-1Randers Trabzon1-2Roma Sivasspor1-2Kopenhag

Yüksek ihtimalle Galatasaray ve Fenerbahçe turu geçer Sivas ve Trabzonun işi zor olucak gibi umarum 4 Temsilcimizde Avrupada temsil etmeye devam eder
  19. A

Euro 2020 Ölüm Grubu

italya olur bence
Top Bottom