italya olur benceEuro 2020 ölüm grubu olarak adlandırılan gruptan çıkan Fransa,Portekiz,Almanya elendi.Turnuvanın favorilerindendi bu 3 takımda.Sizce hangi takım şampiyon olacak ?
Belçika ve ingiltere FavorimEuro 2020 ölüm grubu olarak adlandırılan gruptan çıkan Fransa,Portekiz,Almanya elendi.Turnuvanın favorilerindendi bu 3 takımda.Sizce hangi takım şampiyon olacak ?
Belçika İtalya maçının kazananı olacak gibi hissediyorum diğer yandan İsviçre'den sürpriz bekliyorum.Euro 2020 ölüm grubu olarak adlandırılan gruptan çıkan Fransa,Portekiz,Almanya elendi.Turnuvanın favorilerindendi bu 3 takımda.Sizce hangi takım şampiyon olacak ?
İsviçre ve Danimarka final oynar isviçre alır süpriz olur burada konular açılır.Belçika İtalya maçının kazananı olacak gibi hissediyorum diğer yandan İsviçre'den sürpriz bekliyorum.
Güzel bir tahmin.Şüphesiz İsviçre turnuvanın sürpriz takımı ( Şuan oynanan maçta Ukrayna da sürpriz bir sonuca imza atmak üzere )İsviçre ve Danimarka final oynar isviçre alır süpriz olur burada konular açılır.
Kimle oynuyordu.Güzel bir tahmin.Şüphesiz İsviçre turnuvanın sürpriz takımı ( Şuan oynanan maçta Ukrayna da sürpriz bir sonuca imza atmak üzere )
İtalya belçika maçında bence belçika çok rahat geçecek çünkü italya çok güçlü gibi dursada o kadar üst düzey takımlarla oynamadı onlara karşı pres yapılan tek maçta maç uzatmalara gitti ve turu zor geçtiler şu anda belçikanın önünde durabilecek tek bir takım yok özellikle kdb oynarsa favorim çok net belçikaEuro 2020 ölüm grubu olarak adlandırılan gruptan çıkan Fransa,Portekiz,Almanya elendi.Turnuvanın favorilerindendi bu 3 takımda.Sizce hangi takım şampiyon olacak ?
Aynı fikirdeyim KDB çok özel bir oyuncu...İtalya belçika maçında bence belçika çok rahat geçecek çünkü italya çok güçlü gibi dursada o kadar üst düzey takımlarla oynamadı onlara karşı pres yapılan tek maçta maç uzatmalara gitti ve turu zor geçtiler şu anda belçikanın önünde durabilecek tek bir takım yok özellikle kdb oynarsa favorim çok net belçika