Neler Yeni

Türkiye Avrupa Birliği'ne Girerse Hayatımızda Neler Değişir?

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,026
İsim
Mehmet
Hocam nasıl kolay bir şekilde gidilir bana da anlatır mısınız? Oraya gidip Polisliğe orda devam etmek istiyorum.
Yani ABD ye Ben is bulup gidecem ama sen polisliğe orada devam etmek istiyor isen bir bilgim yok bununla ilgili Amerikali aynasizin videolarında vardır belki bunun hakkında biseyler ama sanırım vatandaşlık alman lazım ve bu 3 yıl suruyor

Yani ABD ye Ben is bulup gidecem ama sen polisliğe orada devam etmek istiyor isen bir bilgim yok bununla ilgili Amerikali aynasizin videolarında vardır belki bunun hakkında biseyler ama sanırım vatandaşlık alman lazım ve bu 3 yıl suruyor
Sağolun hocam gerekirse beklerim 3 yıl izlemeye başladım zaten vakit buldukça ya da birkaç günlük izin aldıkça lakin fazla da izin de almak istemiyorum işimi en iyi şekilde yapıp kendimi kanıtlamak için bizim iş çok zor hocam çok zor 😔☹️

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
İlteriş İlteriş
Sanayinin daha da gelişmesi ile isçi açığı oluşmasından dolayı Türkiyeyi alabilirler bu konuda bunu söyleyebilirim ama Hıristiyanlık konusunda yanılıyorsunuz Paris olimpiyatlarinda yaptıklarını gördünüz bunlar dinden vazgeçmiş durumda.Türkiyedeki nüfusun fazla olmasını Avrupa kullanmak isterse deTurkiyeye üyelik verebili

Sanayinin daha da gelişmesi ile isçi açığı oluşmasından dolayı Türkiyeyi alabilirler bu konuda bunu söyleyebilirim ama Hıristiyanlık konusunda yanılıyorsunuz Paris olimpiyatlarinda yaptıklarını gördünüz bunlar dinden vazgeçmiş durumda.Türkiyedeki nüfusun fazla olmasını Avrupa kullanmak isterse deTurkiyeye üyelik verebilir
Avrupa zaten kriterlerine uygun göçmenleri kendi bünyesine alıyor ve bu konuda bir sorunları olduğunu düşünmüyorum. Gözlemlerime dayanarak söylüyorum ki sadece Almanya'da çok sayıda Afgan, Suriyeli, Hintli; işçi, öğrenci, esnaf olarak oturum izni alıyor. Ki Almanya'ya göç için şartlar son birkaç ayda alınan kararlarla iyice kolaylaştırıldı. Fransa'da ise Kuzey Afrika'dan eski Fransız sömürgesi ülkelerden yasa dışı/yasal göçler gerçekleşiyor.

Ayrıca Türkiye - AB arasında 2015 yılında imzalanan geri kabul anlaşmasıyla da Avrupa'ya nitelikli ve düzenli göçün gerçekleşmesi hedefleniyor.
Türkiye zaten göçmenler için sadece bir geçiş noktası "checkpoint". Asıl hedefleri bahsettiğim gibi Batı Avrupa ülkeleri. Türkiye'nin çok fazla göç alması (özellikle kontrolsüz ve yasadışı) kaçakların elini kolunu sallayarak batıya doğru geçmesini sağlayacak. Ne de olsa sınır yok :) (Tabi şansa kontrol noktasında polise denk gelirlerse bilemem).

Hıristiyanlık meselesine gelirsek birtakım toplulukların aldığı kararlar (bkz. Olimpiyat Komitesi) Avrupalıların gerçek tutumunu net bir şekilde yansıttığını düşünmüyorum. Fransa'da Katolikler, Almanya'da Hıristiyan demokratlar ve dahası hâla Hıristiyan geleneklerini sürdürmektedir. LGBT bla bla konusunda da dinin siyasetin istediği doğrultuda şekillendirdiğini görmek mümkündür ki Papa artık LGBT'li bireylerin de vaftiz edilebileceği ile ilgili bir açıklama yapmıştı diye hatırlıyorum. Kısaca LGBT bazılarına göre çok da mühim bir şey değil, tabi karşıtları da bulunmakta.

LGBT gibi bir topluluktan ziyade asıl tehlikeli görülen sık sık terörle ilişkilendirilen, Avrupa'da yükselen bir din olan (göç), Afganistan ve İran gibi örnekleri bulunan İslam ve müslümanlardır. İslamofobinin (propaganda etkisi) rekor seviyede olması da buna kanıt oluşturmaktadır.

Son düzenleme:

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,177
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri

Hanaz

80+ Gold
Merhaba sevgili hocalarım, bugün size eğer Türkiye Avrupa Birliği'ne girerse neler olur hayatımızda neler değişir her şeyi anlatacağım belki bazılarınız merak eder diye çok uzatmadan başlayalım :)

1-Her T.C. vatandaşı AB vatandaşı olacak.
2-Her Türk Avrupa Birliği ülkelerinde seçme ve seçilme hakkına sahip olacak. (Almanya,Fransa vb.)
3-Çiftçilere danışmanlık desteği verilecek.
4-Seceresini bilmediğimiz Eti yemeyeceğiz.
5-İçtiğimiz süt öncekine göre 3-4 kat daha sağlıklı olacak.
6-Hayvanına refah sağlayan çiftçiye ekstra destek verilecek.
7-Merdiven altı gıda üretme devri kapanacak.
8-Tüketicilerin sigorta seçenekleri artacak.
9-Posta hizmetlerinde hızlı teslimat devri başlayacak ve ürünler daha hızlı teslim alınabilecek.
10-Ticari araç şoförünün işi ehliyet almakla bitmeyecek.
11-Yapılan yeni binalar daha sağlıklı,daha çevreci ve daha dayanıklı olacak.
12-Euro kullanımı hayatımızı kolaylaştıracak.
13-Tavuk başına 750 cm2 kümes alanı zorunlu olacak.
14-1 haftalık kuzuları 100 km'den uzağa taşımak yasak olacak.
15-Çevre dostu ürünlere ödül verilecek.
16-Gençlere Irk,Dil,Din ayrımı yapmaksızın Avrupa Birliği ülkelerinde eşit şartlarda eğitim fırsatı sağlanacak.
17-Soluduğumuz hava temizlenecek.
18-İçme ve kullanma sularına temizlik güvencesi verilecek.
19-Yüzdüğümüz su mikroplardan arındırılacak.
20-Çevreyi kirleten tesise işletme iznine son verilecek.
21-Taşıtlara ses kayıt cihazları ve hız sınırlayıcı cihazlar eklenecek.
22-Şirketlerde "çalışma konseyi" kurulacak.
23-İşçiler elektromanyetik risklerden korunacak.
24-Sosyal güvenlik hakları birleştirilecek.
25-Tatilciyi mağdur eden tur şirketi ve otellere yaptırım uygulanacak.
26-Yanıltıcı reklamlar dava edilebilecek.
27-Tüketici kredilerinde yanıltıcı bilgilendirme yasaklanacak.
28-Karayolu taşımacılığında 6 saat çalışana en az 30 dakika zorunlu mola izni verilecek.
29-İş adamları AB'de iş kurup hizmet sunabilecek.
30-Genetiği değiştirilmiş organizmalara sıkı denetim gerçekleştirilecek.
31-Gıda işletmelerine kapsamlı hijyen kuralları getirilecek.
32-Güvenli olmayan ürünün piyasaya sürülmesi yasaklanacak.
33-Tüketiciye fikrini değiştirme hakkı sağlanacak.
34-20 gramın altında olan istavrite satış yasağı getirilecek.
35-Mezbahalarda kullanılan bacaklar en az 82° suyla yıkanacak.
36-Aldığımız kıymanın içinde "Kim bilir ne var?" kaygısına son.
37-Balıkçılar balığı zorunlu olarak içme suyu ve temiz su ile yıkayacak.
38-15 yaşın altındaki çocuların çalışması yasaklanacak ve denetim yapılacak.
39-Vatandaşlar AB kurumlarını ve üye devletleri şikayet edebilecek.
40-Kamuya açık alanda gürültü kirliliğine son verilecek.
41-Cinsiyete dayalı ayrımcılıkta ispat yükümlülüğü suçlanan tarafta olacak.
42-Su kaynakları ve şu kalitesi güvence altına alınacak.

Peki size iki sorum var:

1-Bunlar gerçekleşirse sizce nasıl olur?
2-Türkiye Avrupa Birliği'ne girebilir mi?
Bu mülteciyle giremeyiz + ab nin %60 kısmı islamofobi gerçekleşmesi güzel olur ama para birimimiz değişecek bu topraklar kolay alınmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen öyle islam birliği varken ne gerek var yüce halifemiz baş komutanımız reisi cumhur bize her türlü yeter 😌✍🏻
Auuuu cCc auuuuuuu

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
ne işimiz var avrupa birliğinde (ciddi)

Bu mülteciyle giremeyiz + ab nin %60 kısmı islamofobi gerçekleşmesi güzel olur ama para birimimiz değişecek bu topraklar kolay alınmadı

Auuuu cCc auuuuuuu
Değişmeyecek te ikinci para birimi olacakmış.

Değişmeyecek te ikinci para birimi olacakmış.
Yani araştırdığıma göre öyle olacakmış 🤨

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,819
İsim
Doruk
Amaç Avrupa Birliğine giriş olmasa bile AB üyelik sürecinde olmamız vatandaşın yaşam kalitesini ciddi şekilde arttırır aslında

KAANT10X

80+ Bronze
La neyiniz değişecek sadece aldığınız bilmemne at eti menüsünü daha ucuza alır, babanızı zora sokup aldığınız telefonlar belki biraz ucuzlar bir de daha çok hükümete soversiniz. Yoksa bu aklınızla bir dünya vatandaşı olabileceğinizi mi düşünüyorsunuz?

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,091
İsim
Zeki Müren
La neyiniz değişecek sadece aldığınız bilmemne at eti menüsünü daha ucuza alır, babanızı zora sokup aldığınız telefonlar belki biraz ucuzlar bir de daha çok hükümete soversiniz. Yoksa bu aklınızla bir dünya vatandaşı olabileceğinizi mi düşünüyorsunuz?
Sen ne anlatiyorsun, hangi kimlikle bu adamlara sizin aklınız yetmez diyorsun. Hani sen neyi basardin onu merak ediyorum.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sen ne anlatiyorsun, hangi kimlikle bu adamlara sizin aklınız yetmez diyorsun. Hani sen neyi basardin onu merak ediyorum.
Adamın tek başarısı ak trollük yapmak.Bu telefonlar neden pahalı diye sorgulayacağı yerde millete akıl dersi vermeyi çalışıyor.
Araçlardaki ÖTV'yi söylemiyorum bile.

Top Bottom