Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
liberal oluyosak okey
Defol lan sen hayırdır?La neyiniz değişecek sadece aldığınız bilmemne at eti menüsünü daha ucuza alır, babanızı zora sokup aldığınız telefonlar belki biraz ucuzlar bir de daha çok hükümete soversiniz. Yoksa bu aklınızla bir dünya vatandaşı olabileceğinizi mi düşünüyorsunuz?
Ya boşver reis beyin yok ki ne yapalım mevlam kimine akıl vermemiş zaten hiçbir şeyi yok kimine akıl vermiş kullanacak kapasite yok bu arkadaşın özeti kısaca böyle.Adamın tek başarısı ak trollük yapmak.Bu telefonlar neden pahalı diye sorgulayacağı yerde millete akıl dersi vermeyi çalışıyor.
Araçlardaki ÖTV'yi söylemiyorum bile.
Eleman konu açmış bir şey yazıyoruz defol falan yazıyor. Sana yakışıyor mu bir AB vatandaşı olarak insanların fikirlerine saldırmak? Seni kınıyorum sen asla liberal, özgürlükçü bir AB vatandaşı olamayacaksın. Daha bu forumda ki yazılanlara tahammül edemiyorsun.Defol lan sen hayırdır?
Boş boş cevaplar verirsen cevabını alırsın.Eleman konu açmış bir şey yazıyoruz defol falan yazıyor. Sana yakışıyor mu bir AB vatandaşı olarak insanların fikirlerine saldırmak? Seni kınıyorum sen asla liberal, özgürlükçü bir AB vatandaşı olamayacaksın. Daha bu forumda ki yazılanlara tahammül edemiyorsun.
Sen bana ahlâk dersi verecek kapasitede değilsin solcu bile olmama rağmen bana solcu gibi davrandığın konuyu hatırla bir derim boş yapma geçen sana yazdığım mesaja cevap vermemenden zaten kimde tahammül yok belli oluyorEleman konu açmış bir şey yazıyoruz defol falan yazıyor. Sana yakışıyor mu bir AB vatandaşı olarak insanların fikirlerine saldırmak? Seni kınıyorum sen asla liberal, özgürlükçü bir AB vatandaşı olamayacaksın. Daha bu forumda ki yazılanlara tahammül edemiyorsun.
Seni kınıyorum çok terbiyesizce konuşuyorsun bu sebeple kendini savcılık masasında bulabilirsin derhal özür dile yoksa dilekçe nöbetçi savcıya intikal edecek.Defol lan sen hayırdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya boşver reis aklını s**iğimin p*zevengı beyin yok ki ne yapalım mevlam kimine akıl vermemiş zaten hiçbir şeyi yok kimine akıl vermiş kullanacak kapasite yok bu arkadaşın özeti kısaca böyle.
Tamam kral özür dilerim ama sende çok değişik konuşuyorsun.Seni kınıyorum çok terbiyesizce konuşuyorsun bu sebeple kendini savcılık masasında bulabilirsin derhal özür dile yoksa dilekçe nöbetçi savcıya intikal edecek.
Tamamdır, fakat ben kimseye hakaret etmiyorum sen çok ağır ithamlarda bulunuyorsun. Tartışmayı sonlandırabiliriz.Tamam kral özür dilerim ama sende çok değişik konuşuyorsun.
Neyse Allah herşeyi biliyor ha ss aldıysan gönderebilirsin küfürün tamamı olması lazım normalde ama yinede adettendir özür diliyorumSeni kınıyorum çok terbiyesizce konuşuyorsun bu sebeple kendini savcılık masasında bulabilirsin derhal özür dile yoksa dilekçe nöbetçi savcıya intikal edecek.
Neyse sen kendi yoluna ben kendi yolumaTamamdır, fakat ben kimseye hakaret etmiyorum sen çok ağır ithamlarda bulunuyorsun. Tartışmayı sonlandırabiliriz.
İyi forumlar bir daha ne sen bana yaz ne ben sana.Neyse Allah herşeyi biliyor ha ss aldıysan gönderebilirsin küfürün tamamı olması lazım normalde ama yinede adettendir özür diliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neyse sen kendi yoluna ben kendi yoluma
Sinirlendiriyorsun onun için olabilir mi ben istemem de geç destan yazmaya gerek yokTamamdır, fakat ben kimseye hakaret etmiyorum sen çok ağır ithamlarda bulunuyorsun. Tartışmayı sonlandırabiliriz.