Türkiye Avrupa Birliği'ne Girerse Hayatımızda Neler Değişir?

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
La neyiniz değişecek sadece aldığınız bilmemne at eti menüsünü daha ucuza alır, babanızı zora sokup aldığınız telefonlar belki biraz ucuzlar bir de daha çok hükümete soversiniz. Yoksa bu aklınızla bir dünya vatandaşı olabileceğinizi mi düşünüyorsunuz?
Defol lan sen hayırdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adamın tek başarısı ak trollük yapmak.Bu telefonlar neden pahalı diye sorgulayacağı yerde millete akıl dersi vermeyi çalışıyor.
Araçlardaki ÖTV'yi söylemiyorum bile.
Ya boşver reis beyin yok ki ne yapalım mevlam kimine akıl vermemiş zaten hiçbir şeyi yok kimine akıl vermiş kullanacak kapasite yok bu arkadaşın özeti kısaca böyle.

Son düzenleme:
Defol lan sen hayırdır?
Eleman konu açmış bir şey yazıyoruz defol falan yazıyor. Sana yakışıyor mu bir AB vatandaşı olarak insanların fikirlerine saldırmak? Seni kınıyorum sen asla liberal, özgürlükçü bir AB vatandaşı olamayacaksın. Daha bu forumda ki yazılanlara tahammül edemiyorsun.

Eleman konu açmış bir şey yazıyoruz defol falan yazıyor. Sana yakışıyor mu bir AB vatandaşı olarak insanların fikirlerine saldırmak? Seni kınıyorum sen asla liberal, özgürlükçü bir AB vatandaşı olamayacaksın. Daha bu forumda ki yazılanlara tahammül edemiyorsun.
Boş boş cevaplar verirsen cevabını alırsın.

Sen bana ahlâk dersi verecek kapasitede değilsin solcu bile olmama rağmen bana solcu gibi davrandığın konuyu hatırla bir derim boş yapma geçen sana yazdığım mesaja cevap vermemenden zaten kimde tahammül yok belli oluyor

Son düzenleme:
Defol lan sen hayırdır?

Ya boşver reis aklını s**iğimin p*zevengı beyin yok ki ne yapalım mevlam kimine akıl vermemiş zaten hiçbir şeyi yok kimine akıl vermiş kullanacak kapasite yok bu arkadaşın özeti kısaca böyle.
Seni kınıyorum çok terbiyesizce konuşuyorsun bu sebeple kendini savcılık masasında bulabilirsin derhal özür dile yoksa dilekçe nöbetçi savcıya intikal edecek.

Seni kınıyorum çok terbiyesizce konuşuyorsun bu sebeple kendini savcılık masasında bulabilirsin derhal özür dile yoksa dilekçe nöbetçi savcıya intikal edecek.
Neyse Allah herşeyi biliyor ha ss aldıysan gönderebilirsin küfürün tamamı olması lazım normalde ama yinede adettendir özür diliyorum 😃

Tamamdır, fakat ben kimseye hakaret etmiyorum sen çok ağır ithamlarda bulunuyorsun. Tartışmayı sonlandırabiliriz.
Neyse sen kendi yoluna ben kendi yoluma

Neyse Allah herşeyi biliyor ha ss aldıysan gönderebilirsin küfürün tamamı olması lazım normalde ama yinede adettendir özür diliyorum 😃

Neyse sen kendi yoluna ben kendi yoluma
İyi forumlar bir daha ne sen bana yaz ne ben sana.

Instagramı, Twitterı başka bir çok sosyal medyayı birilerinin keyfine erişime kapatan oligarşik otokrasi hatta oklokrasiyle yönetilen bir ülkeden mi bahsediyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,337
Üyeler
185,712
Son üye
peaksw221
Geri