Neler Yeni

milli takım rezilliği

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
ilk yarıda biz bunlara 3 gol atarız diyordum sonra 2 yarı berbat oynadık top geldimi dikerek uzaklaştırma çabaları fauller falan hani gene dedim 2-1 alırız ama son anda adam gömdü ya bence hiçbir kaleci onu tutamaz adam mis gibi attı uğurcanmış altaymış ayrıca bu kenan karaman sevdası nedir arkadaş adama top geliyor sürmeden pas veriyor kerem iyi onu oynatması lazım burak zaten bir dahaki maç oynayamıcak bence iyi oldu ama yerine kim geçer onu merak ettim grupta hala 1 inciyiz sanırım 1 puan farkla hollanda ve karadağ var arkamızda böyle gidersek bence 3 falan olabiliriz rezil oynuyoruz 2 yarıda topu sürüp rakip ceza sahasına girmen lazım ama bizimkiler gidiyor dikiyor sonra top geri geliyor sonrada adam kontra yapınca faul yapıp gol yiyoruz gruptan çıksak bile dünya kupasında pek bir şansımız olmaz yine alay konusu olmayız inş

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,875
İsim
Can BOZKURT
Milli takım mı kaldı kanka yanlışın var

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
Filozof gitsin eskiden yaptığı gibi Trabzon Belediyespor'un kapısında yatmaya devam etsin.
Milli takım ona göre değil.

Excator23cm

80+ Gold
SİR ŞENOL FURGUSON GURDİOLA PELE MARADONA EUZU BİSMİLLAH 3.2M EURO AFİED

Çok saçma ptt 1.lig takımı yönetir gibi yönetiyor

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Milli takım bu yıl çöp
bence suç teknik direktörde açıkçası + söyüncü ozan kabak fln da oynayamıyor premier league kuralları yüzüden oda durumu zorlaştırıyor ama burak ın falan yedekte başlaması lazım bana göre adam 70+ koyulcak adam oyuna başlıyor ilk 30 dk koşuyor sonra öylesine takılıyor

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bence suç teknik direktörde açıkçası + söyüncü ozan kabak fln da oynayamıyor premier league kuralları yüzüden oda durumu zorlaştırıyor ama burak ın falan yedekte başlaması lazım bana göre adam 70+ koyulcak adam oyuna başlıyor ilk 30 dk koşuyor sonra öylesine takılıyor
Oyuncularda bu durumdan memnun değil gibi enerjileri yok ölü gibi çıkıyorlar her maça

Arthur Morganx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
emirhan
ilk yarıda biz bunlara 3 gol atarız diyordum sonra 2 yarı berbat oynadık top geldimi dikerek uzaklaştırma çabaları fauller falan hani gene dedim 2-1 alırız ama son anda adam gömdü ya bence hiçbir kaleci onu tutamaz adam mis gibi attı uğurcanmış altaymış ayrıca bu kenan karaman sevdası nedir arkadaş adama top geliyor sürmeden pas veriyor kerem iyi onu oynatması lazım burak zaten bir dahaki maç oynayamıcak bence iyi oldu ama yerine kim geçer onu merak ettim grupta hala 1 inciyiz sanırım 1 puan farkla hollanda ve karadağ var arkamızda böyle gidersek bence 3 falan olabiliriz rezil oynuyoruz 2 yarıda topu sürüp rakip ceza sahasına girmen lazım ama bizimkiler gidiyor dikiyor sonra top geri geliyor sonrada adam kontra yapınca faul yapıp gol yiyoruz gruptan çıksak bile dünya kupasında pek bir şansımız olmaz yine alay konusu olmayız inş
yine girenler çıkanlar damga vurdu maça oyun boyu hiçbir şey yapmayan burağı oyunda tut
keremi son 10 dakika oyuna al adamlar son dakikalarda gol için geleceği belli cengiz gibi hızlı oyuncunu çıkar
hakanı oyunda tut bu maç %100 td yazar dünya kupası için büyük bir şansımız var halen ama gitsek bile averaj takımı oluruz şimdi keremi kontra atak için düşünmüş olabilir eyvallah ama o adam 11 oyuncusudur hamle oyuncusu değildir cebelitarık la berabere kalırsak şaşırmayın zorların takımıyız .)

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
Oyuncularda bu durumdan memnun değil gibi enerjileri yok ölü gibi çıkıyorlar her maça
düzen yokki burak cengiz çalhanoğlu mesela adamların takımları taş gibi herkesin görevi var herkes kendi görevini yapıyor burağa güzel paslar atıyorlar oda gol atıyor ama gerçi burdada kale önünde teke tek cengiz mis gibi pas atıyor burak pardonda taa ebesininkine atıyor yani bu işte bir sıkıntı var

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
düzen yokki burak cengiz çalhanoğlu mesela adamların takımları taş gibi herkesin görevi var herkes kendi görevini yapıyor burağa güzel paslar atıyorlar oda gol atıyor ama gerçi burdada kale önünde teke tek cengiz mis gibi pas atıyor burak pardonda taa ebesininkine atıyor yani bu işte bir sıkıntı var
merih zaten çalhanğlunun yerinde oynayacak neredeyse adam kendi cezahasasına girip birşeyler deneyecek bize cengiz gibi adamlar lazım adam koşuyor asist yapıyor gol atıyor daha ne yapsın

Top Bottom