Arama sonuçları: *

• Users: Heroia
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Heroia

Halı saha için Krampon önerisi

Hocam siz söyleyince baktım fiyatlar baya uygun kramponlar iyi mi acaba yoksa 2500-3000 bandına nike veya adidas almalı mıyım sence
  2. Heroia

Çivisiz.
  3. Heroia

Belirli bir bütçem yok halısahada giyilecek bildiğiniz kullandığınız modeller varsa buraya atın
  4. Heroia

Bazı Şeylerin Farkına Vardım...

Biat edeceksiniz
  5. Heroia

GS-FB Derbi Yorumları

Sen derbiyi kutla biz şampiyon olduk
  6. Heroia

Futbolcu fiziği nasıl yapılır?

+ Sağlıklı ve bol proteinli beslenme
  7. Heroia

chelsea - crystal palace maçı

İlk yarı Chelsea önde bitirir. Palace den 1 golden fazla göreceğimizi sanmıyorum. Maçı alır Chelsea ayrıca Plamer dan gol vega asist bekliyorum.
  8. Heroia

⚽⚽ ŞAMPİYONLAR LİGİ | GALATASARAY - KOPENHAG ⚽⚽

Galatasaray'ın kazanması gerekiyorsa, bu elindeki son şanssa Galatasaray ne yapar ne eder o maçı kazanır.
  9. Heroia

Beşiktaş--Fenerbahçe

İstatistik olarak konuşursak kimin daha iyi olduğu belli sana göre en iyi değilde senin en beğendiğin oyuncu dersen ona bir şey diyemem tabii ki ama en iyisi diyince Boey e hakaret sayarım bunu süper lig istatistiklerinden bakabilirsin.
  10. Heroia

Beşiktaş--Fenerbahçe

En iyi sağ bek kim kim? HDHDHXJXJXXJDJDJDJJD
  11. Heroia

Kısa gelen forma-ceket uzatılır mı?

Hadi yaa benim için önemliydi gerçekten.
  12. Heroia

Kısa gelen forma-ceket uzatılır mı?

Normal bir ceket olsa pek takmam ama Barcelona 2015-2016 antrenman ceketi var hem maddi hem manevi değeri var ve boyu kısa geliyor artık bunu uzatmanın bir yolu yok mu? Terziler vs. Böyle bir şey yapabilir mi? (Kolları oluyor sadece boyu kısa biraz)
  13. Heroia

Dušan Tadić | Trabzon Maçı Öncesi Ava Çıkmış

Fenerbahçe klâsik zaten her sene iyi başlar Anadolu takımlarına 3-5 atar farkla kazanır derbileri kaybeder şampiyonluğu verir. Ayrıca fenerin penaltı da beleşti baya izleyen herkes gördü.
  14. Heroia

⚽ Fenerbahçe yenilmezlik rekoru kırılıyor 2-3 Trabzonspor ⚽

Uy aha eeeeeee eeeee eeeee eee eeeeee
  15. Heroia

İddia Kupon ve Öneriler

Tek maç oyna demedim zaten garanti sonuçlardan sepet yap az kazan işini garantiye al biraz birikince agresif oynarsın.
  16. Heroia

İddia Kupon ve Öneriler

Öyle ütopik oranları oyanamaya gerek yok banko takip ettiğin maçlara azar azar basacaksın. Ben maç izlemeyi çok severim. Çoğu ligide takip ederim. İdda ya yeni başladım şurayı sadece 20-30 TL gibi bir parayla kazandım başkada yatırmadım. Kendi içinde döner sermaye gibi katılıyorum parayı xD
  17. Heroia

orta saha krampon önerisi

Hocam Puma Future modellerinede bakabilirsin yeni modeller biraz pahalı olabilir ama. Onun dışında Adidasın copa modelleri vardı vintage onlar baya güzel fiyatlarına bakıp alabilirsiniz. Nike dışında farklı modellerde yazmak istedim.
  18. Heroia

MAÇ SONUCU | Trabzonspor 2-0 Fenerbahçe

Trezege sol kanatta idmana çıktı resmen bomboştu atsalar 2-3 tane daha rahat golü vardı Trabzon un.
  19. Heroia

17 yaşında futbola geri dönmek

Düşüncelerine cidden Önem vereceğim saol
  20. Heroia

Ana Konu 2022 DÜNYA KUPASINI HANGİ ÜLKE KAZANIR?

Çoğu kişi Arjantin'i ( Messi'yi ) desteklesede Fransa çok genç hızlı ve dinamik bir takıma sahip bence Fransa bu kupayı alacak hatta Mbappe siuuuuuu çekip idolüne selam çakacak yazın şuraya.
Top Bottom