Dušan Tadić | Trabzon Maçı Öncesi Ava Çıkmış

İvan Bebek Misali Oldu Maç .

trabzonlu degilim ama bi ZORTTT yazasım geldi brom

trabzonlu degilim ama bi ZORTTT yazasım geldi brom
Kadro tam değildi, 10 kişi oynadık, herkes hakem Fenerbahçeden taraf diyor ama ben öyle düşünmüyorum, 26. dakikada trabzonlu oyuncu kendine gelen topu ayağı ve kolu ile sıkıştırarak kontrol ediyor ve hakem bir şey yapmıyor. Normal bir çarpma olsa okey ama kontrole en az sarı kart ve ilerideki tek oyuncu olması dolayısıyla belki kırmızı bile verilebilirdi.Bunun gibi birkaç şey daha yaşandı. Asıl mevzu diğer ay olan FB-GS derbisinde.

Kadro tam değildi, 10 kişi oynadık, herkes hakem Fenerbahçeden taraf diyor ama ben öyle düşünmüyorum, 26. dakikada trabzonlu oyuncu kendine gelen topu ayağı ve kolu ile sıkıştırarak kontrol ediyor ve hakem bir şey yapmıyor. Normal bir çarpma olsa okey ama kontrole en az sarı kart ve ilerideki tek oyuncu olması dolayısıyla belki kırmızı bile verilebilirdi.Bunun gibi birkaç şey daha yaşandı. Asıl mevzu diğer ay olan FB-GS derbisinde.
Fenerbahçe klâsik zaten her sene iyi başlar Anadolu takımlarına 3-5 atar farkla kazanır derbileri kaybeder şampiyonluğu verir. Ayrıca fenerin penaltı da beleşti baya izleyen herkes gördü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,164
Üyeler
185,036
Son üye
maverickg770
Geri