Neler Yeni

Dušan Tadić | Trabzon Maçı Öncesi Ava Çıkmış

Gif Man

80+ Gold
İvan Bebek Misali Oldu Maç .

ahmetbirs

80+ Bronze
trabzonlu degilim ama bi ZORTTT yazasım geldi brom

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
trabzonlu degilim ama bi ZORTTT yazasım geldi brom
Kadro tam değildi, 10 kişi oynadık, herkes hakem Fenerbahçeden taraf diyor ama ben öyle düşünmüyorum, 26. dakikada trabzonlu oyuncu kendine gelen topu ayağı ve kolu ile sıkıştırarak kontrol ediyor ve hakem bir şey yapmıyor. Normal bir çarpma olsa okey ama kontrole en az sarı kart ve ilerideki tek oyuncu olması dolayısıyla belki kırmızı bile verilebilirdi.Bunun gibi birkaç şey daha yaşandı. Asıl mevzu diğer ay olan FB-GS derbisinde.

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Kadro tam değildi, 10 kişi oynadık, herkes hakem Fenerbahçeden taraf diyor ama ben öyle düşünmüyorum, 26. dakikada trabzonlu oyuncu kendine gelen topu ayağı ve kolu ile sıkıştırarak kontrol ediyor ve hakem bir şey yapmıyor. Normal bir çarpma olsa okey ama kontrole en az sarı kart ve ilerideki tek oyuncu olması dolayısıyla belki kırmızı bile verilebilirdi.Bunun gibi birkaç şey daha yaşandı. Asıl mevzu diğer ay olan FB-GS derbisinde.
Fenerbahçe klâsik zaten her sene iyi başlar Anadolu takımlarına 3-5 atar farkla kazanır derbileri kaybeder şampiyonluğu verir. Ayrıca fenerin penaltı da beleşti baya izleyen herkes gördü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,666
Üyeler
163,204
Son üye
ademturk00
Top Bottom