Realhas the Great
80+ Gold
Beşiktaş alır
İyi olan kazansın HocamBeşiktaş alır
Sinan engin POV: %95 beşiktaş %3 hakem 1%berabere %1 fenerbahçe kazanırİyi olan kazansın Hocam
içerde dortmund'u yendi diyelim gitti ajax'a yenildi, sıkıntı yokSinan engin POV: %95 beşiktaş %3 hakem 1%berabere %1 fenerbahçe kazanır
Kişiden kişiye göre değişir yazıda da en iyi demiyorum hocam belki de en iyisi diyorum kişiden kişiye göre değişebilir ikiside çok iyi oyuncularEn iyi sağ bek kim kim? HDHDHXJXJXXJDJDJDJJD
İstatistik olarak konuşursak kimin daha iyi olduğu belli sana göre en iyi değilde senin en beğendiğin oyuncu dersen ona bir şey diyemem tabii ki ama en iyisi diyince Boey e hakaret sayarım bunu süper lig istatistiklerinden bakabilirsin.Kişiden kişiye göre değişir yazıda da en iyi demiyorum hocam belki de en iyisi diyorum kişiden kişiye göre değişebilir ikiside çok iyi oyuncular
Bu maç her türlü skorla biter belki besiktas tarihi fark bile atar yine berabere bitmezBu akşam Aboubakar'ın yedek başlayacağı konuşuluyor olabilir ama yerine Cenk doğru olmaz. Geçen sene Cenk'in en formda olduğu dönemde bile sağ açıkta iyi bir performans sergileyemedi ekstra olarak karşısında belki de ligin en iyi sağ beki Ferdi olacak,yerine Semih çok daha doğru olur hem teknik hem fizik açıdan Cenk Tosundan daha iyi durumda bek kovalamada da hücum formasyonlarında daha çok işimize yarar.Fenerbahçe'de ise baskı şemasında İsmail Yüksek tarafında bir dezavantaj var baskıya çıkınca arkadaki boşluğu Beşiktaş açısından değerlendirebilecek tek kişi Alex Oxlade-Chamberlain var.Bence maç beklenilen dışında az gollü bir maç olacağını düşünüyorum 0-0 yada 1-1 benzeri bir skorla biteceğini düşünüyorum.İyi olan kazansın
Derbiler her iki taraf içinde daha önem taşıyan maçlar fark olacağını düşünmüyorumBu maç her türlü skorla biter belki besiktas tarihi fark bile atar yine berabere bitmez
Bizde öyle düşünüyorduk ama jesus düşünmüyorduDerbiler her iki taraf içinde daha önem taşıyan maçlar fark olacağını düşünmüyorum
arada olur öyle istisnalar o maçta Redmond'un fenasal bir performansı vardı onuda unutmamak oyuna çok uygunduBizde öyle düşünüyorduk ama jesus düşünmüyordu ama