Arama sonuçları: *

• Users: Hikoreis
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Hikoreis

Cüney Çakır 0 - 1 Galatasaray

Erol bulut fenerbahçe düzeyinde bir teknik adam değil. Bir galatasaraylı olarak gitmesi gerektiğini düşünüyorum.
  2. Hikoreis

Cüney Çakır 0 - 1 Galatasaray

Hangi karar yanlış? Boş algı yapmayın Allah aşkına gözüyle izleyen maçı bir şey olmadıgını anlar. Holigan gözüyle bakarsanız hiçbirşeyi doğru yorumlayamazsınız. Holiganlar kadar boş insan yok. Tüm takımlar için geçerli. Hatalı karar yok. Cüneyt çakırın daha önceki derbilerde galatasaray aleyhine...
  3. Hikoreis

Fenerbahçe İrfan Can Kahveciyi aldı. Bununla alakalı ne düşünüyorsunuz?

Asıl çalımı galatasaray yaptı. Arka tarafta gedsonu halletti ve masadan kalktı. Fenere kaldı irfan. 7m yazmışlar ama +kdv ulan komik bir kulüp. Kdv ile transfer 10m euro+ deniz türüç+ tolga ciğerci Sonraki satıştan %20 pay 5 yıl içinde şampiyon olurlarsa 1m 5 yıl içinde şl giderlerse 1m 5 yıl...
  4. Hikoreis

Galatasaray maçını 1-2 GS aldı ne düşünüyorsunuz?

Onyekuru güzel başladı. Galatasaray şu ofsayt işini çözmeli tam 4 gol ofsayt nedir ya yani kanser eder adamı. Burak yılmaz bile bu kadar ofsayta düşmüyor.
  5. Hikoreis

Sizce Derbiyi Hangi Takım Alır ? (FB-GS)

Galatasaraylıyım ama fener su an daha iyi bir takıma sahip. 2-1 fener alır.
  6. Hikoreis

Bu sene Süper Lig şampiyonu kim olur?

Tarafsız ve objektif bir şekilde kendi yorumumu söyledim.
  7. Hikoreis

Bu sene Süper Lig şampiyonu kim olur?

Şimdi diyeceklerimi fenerbahçe holiganları biraz sinirlenebilir ama futboldan anlayan düzgün taraftarlar doğru söylediğimi zaten biliyor. Ben bu sene fenerbahçenin şampiyon olacağını düşünüyorum ama birazcık hile ile. Mesela mesut transferi mesut bu transferi ilk başta istemedi bu olayın...
  8. Hikoreis

MESUT ÖZİL FENERBAHÇE İÇİN FAYDALI OLUR MU?

1 yıldır oynamıyor ondan önceki sezonda pek iyi değildi zaman göstericek nasıl oynayacağını ama ben 2.bir falcao vakası bekliyorum.
  9. Hikoreis

Sizi en çok hayal kırıklığına uğratan transfer

Falcao oysaki ne hayaller kurmuştum 😖
  10. Hikoreis

Fenerbahçe-Başakşehir maçında ne döndü?

Hakemin savunulcak olayı yok fb ilk defa maç kazanmıyor ya objektif bakarsanız daha iyi olur bu arada o hakemin görevine son verilmiş :).
  11. Hikoreis

Fenerbahçe-Başakşehir maçında ne döndü?

Hakem birkaç hatalı karar verdi başakşehir aleyhine biraz olay çıktı.
  12. Hikoreis

İBFK - FB maçı hakkında neler düşünüyorsunuz?

Ama ben şike olduğunu düşünmüyorum yönetim kafasına göre ligi yönetiyor her hafta başka takımı kayırıyor özellikle 3 büyükleri.
  13. Hikoreis

Kelebek etkisini hiç duydunuzmu hocam hakem o kadar çok hatalı karar verdiki.
  14. Hikoreis

Fenerbahçe haketmedi diye düşünüyorum bu maçı biraz hakem yardım etti.
Top Bottom