Şimdi diyeceklerimi fenerbahçe holiganları biraz sinirlenebilir ama futboldan anlayan düzgün taraftarlar doğru söylediğimi zaten biliyor.
Ben bu sene fenerbahçenin şampiyon olacağını düşünüyorum ama birazcık hile ile.
Mesela mesut transferi mesut bu transferi ilk başta istemedi bu olayın ardından ali koç cumhurbaşkanı ile görüştü ardından cumhurbaşkanı mesut ile görüştü ve bi anda mesut karar değiştirdi.
Ben bu transferin olmasını sağlayan kişinin cumhurbaşkanı olduğunu düşünüyorum.
Transferler: O kadar fazla oyuncuya çok azcık miktarlar ödendi bu gerçekten normal değil bazı kulüpler sözleşmesi varken adamları bıraktı alttan para verildiğini düşünüyorum.
Muriq transferide ayrı makara zaten geçen lazio maçından sonra muhabirler lazio td'üne soru soruyor murige o kadar para verildi ama verim alamıyorsunuz ne düşünüyorsunuz?
Verdiği cevap biz ona öyle paralar vermedik yönetimimiz öyle paraları muriqe vermiyecek kadar zeki tam bu şekilde değildi ama buna benzer yani bu tarz şeyler söyledi.
Fenerbahçe bu yıl özellikle transferlerde çok hile yaptı.
Ali koç gözünü karartmış olmalı bu senede şampiyon olamazsa yollarlar takımdan biliyor bunu bu yüzden her türlü şeye başvurabilir.
Rakipleri galatasaraya bakarsak bir iyi bir kötü yönetim fatih terimin istedikleri transferleri yapmıyor doğru düzgün bir takım yok ortada fatih terim ara sıra kadroda hatalar yapıyor böyle devam ederse galatasaray şampiyon olamaz.
Beşiktaş bu sene iyi gidiyor devre arasında istediği transferleri yaparsa ve önüne engel çıkmazsa mutlu sona ulaşabilir gibi ama ben beşiktaşın bu tempoda götürebileceğini zannetmiyorum içimden bir his son düzlükte düşücekler gibime geliyor.
Bu sene bana kalırsa fenerbahçe şampiyon olur.
Transferler ne kadar şüpheli olsada istedikleri kadroya sahipler galatasaray eğer doğru düzgün transfer yapmazsa yarışdan düşer.
Beşiktaşda ise sezon sonuna doğru patlayacağını düşündüğüm isimler var.
her şey bir yana umarım hakeden olur.
Her maçtan sonra ahhh biz size çaktık en büyük biziz gibi tartışmalara gerek yok.
Bu hayattaki en boş kitle holigan kitledir lütfen holigan olmayın objektif ve düzgün bir taraftar olun
.