Haklısın hocam ben neden öyle bişey yazdım kiFenerbahçeliler işaretlemiş işte. Mesut geldi diye Beşiktaşlı adam gidipte Feneri seçecek değil ya. Bu arada insan tuttuğu takımın şampiyon olmasını neden istemesinki![]()
Haklısın hocam ben neden öyle bişey yazdım kiFenerbahçeliler işaretlemiş işte. Mesut geldi diye Beşiktaşlı adam gidipte Feneri seçecek değil ya. Bu arada insan tuttuğu takımın şampiyon olmasını neden istemesinki![]()
Bu kadar da düz mantık yapılmaz be. Sence mantıklı mı böyle düşünmek. Önümüzde daha 20 hafta var. Ne olacağı belli olmaz. BJK lider diye BJK şampiyon olacak diye bir şey yok.BJK lider değil mi? Onun daha fazla olması lazım değil mi?
ppdeki adam şey değilmi ya. Fenerbahçe kaldırıp indiriyor biz neden kaldıramıyoruz diyen ?Haklısın hocam ben neden öyle bişey yazdım kiforum fenerli doluymuş.
kjasdjfhasfdf aynen hocamppdeki adam şey değilmi ya. Fenerbahçe kaldırıp indiriyor biz neden kaldıramıyoruz diyen ?
Reis takip ettim geri dönüş sağlarsın inşkjasdjfhasfdf aynen hocam![]()
Ben de takip ettim hocamReis takip ettim geri dönüş sağlarsın inş![]()
bakalım göreceğiz.Sergen yalçın çizgisini bozmadan devam ederse bu sene beşiktaş şampiyon olur.
Beşiktaş şampiyon NOKTA
Hadi böyle.Sergen yalçın çizgisini bozmadan devam ederse bu sene beşiktaş şampiyon olur.