Formula 1 2025 şampiyon tahminleriniz?

Formula 1'de 2025 şampiyonu sizce kim olacak?

• Max Verstappen kral çevirir 5. şampiyonluğunu alır

Oylar: 13 31.7%
  • Piastri yeni geldi ama bu yetenekle ve bu arabayla her türlü alır

Oylar: 13 31.7%
  • Lando Max'tan hıncını çıkarcak alcak bir şekilde

Oylar: 2 4.9%
  • Russell tokatlarrr

Oylar: 4 9.8%
  • Antonelli ilk yılından şampiyon olsa tadından yenmez

Oylar: 1 2.4%
  • Ferrari'ye rağmen Leclerc (kimse buna içten inanamaz :( )

Oylar: 3 7.3%
  • HP takımında Hamilton 8. şampiyonluğunu alır

Oylar: 5 12.2%

• Oy kullanan toplam üye
    41
Landonun şampiyon olması sorun değilde verstapene laf atanlar var hala onlara kapak olsun diye sırf verso şampiyonluğu istiyom
kapağı bırak araba farkı olmasa 23 sezonu gibi dominasyon yapardı vers. Şimdi gider vegasta yine q1 de elenir sonra gelde baştan sonra prixi izle :uzgunpeepo:

kapağı bırak araba farkı olmasa 23 sezonu gibi dominasyon yapardı vers. Şimdi gider vegasta yine q1 de elenir sonra gelde baştan sonra prixi izle :uzgunpeepo:
Valla ya sırf verstappeni izlemek için yarışı açtım yoksa havamda değildim hiç ama sardı

Sizce bu gidişle kim şampiyon olur
açıkçası artık zevkli değil f1
tamami ile olmasa da araca bakıyor artık sürücü kadar.
max piastriye göre çok daha iyi bence ancak arabaları da dengeye katarsak piastri şampiyonluğunu alır derim ben.
takip etmeyi de hafiften bıraktım.
f2 fenan daha rekabetçi artık veya farklı motosporları .
f1 rekabetçilikten çok bir tık işin medyasal kısmında

açıkçası artık zevkli değil f1
tamami ile olmasa da araca bakıyor artık sürücü kadar.
max piastriye göre çok daha iyi bence ancak arabaları da dengeye katarsak piastri şampiyonluğunu alır derim ben.
takip etmeyi de hafiften bıraktım.
f2 fenan daha rekabetçi artık veya farklı motosporları .
f1 rekabetçilikten çok bir tık işin medyasal kısmında
Birde fia her şeyi yasaklıyıp bazı yerlerde yanlı davranınca hiç tadı kalmıyor. Serbest bırak abi adamlar en iyi mühendislerini ortaya koysun nasıl yapıyorsada mühendislik savaşı izleyelim çığır açalım. Tabii belirli şartlar ve güvenlik önlemleri ile. Mesela cvt şanzıman aktif süspansiyon ve vakum için fan gibi. Gözümüz bayram etsin.

Birde fia her şeyi yasaklıyıp bazı yerlerde yanlı davranınca hiç tadı kalmıyor. Serbest bırak abi adamlar en iyi mühendislerini ortaya koysun nasıl yapıyorsada mühendislik savaşı izleyelim çığır açalım. Tabii belirli şartlar ve güvenlik önlemleri ile. Mesela cvt şanzıman aktif süspansiyon ve vakum için fan gibi. Gözümüz bayram etsin.
Ha birde emisyonlar nedeniyle 1.6 motor falan üstüne yeni dönemde iyice gücü kısılıp elektrikli motora yoğunlaşmak aşırı berbat ve saçma. Yarış diyorsun emisyon diyorsun. Zaten 20 tane araba. 20 arabanın 1 saatte kirleticeği günlük 1 tırın kirletiğini geçmez. Koy v12 motor bilmem kaç litre kulaklırım bayram etsin bari. Şimdi ses falanda kalmadı doğru düzgün. Koca F1 deyip bu emisyonlar olmuyor ya.

Geri