vestappen baba keşke comeback atsaSizce bu gidişle kim şampiyon olur
Bakalım pole aldı dün, bugün kazansa tadından yenmez. Şampiyon olma ihtimali var, fark çok büyük değil ama yine de çok zor kazanması. Rakipleri de çok yetenekli ve arabası rakiplerine göre kötüvestappen baba keşke comeback atsa
Puan olarak Piastri'ye yakın ama mental olarak hiç değil. Şuan en büyük olasılık Piastri'de. Verstappen kazanırsa sürpriz olur ama imkansız değil. Lando da aday ama sanmamLando Max'tan hıncını çıkarcak alcak bir şekilde
parayı çok basan kazanır.Sizce bu gidişle kim şampiyon olur
aslında zevkli olabilir ancak rekabet malesef yok.konudan alakasız su pıst etrafında donen arabaları ızleyıp ne zevk alıyosunuz cok merak edıyorum tam zuppe sporu
Kanka gönül isterdi ki geri dönsün şampiyon olsun. Ama gönüllerin şampiyonu her türlü. Favori sürücüm.Sebastian Vettel.
İzlersen anlarsın belki. Ben de aynısını düşünüyordum. 2 Saat başında oturup onu izleyen mi var cidden falan diyordum ama cidden izleniyormuşkonudan alakasız su pıst etrafında donen arabaları ızleyıp ne zevk alıyosunuz cok merak edıyorum tam zuppe sporu
evet gayet haklı bır yorum olmus cıddenparayı çok basan kazanır.
Cidden zevki yok artık.
Parayı bas geçe döndü.
hani gördüğüm şey bazıları hariç araba kazanıyor sürücü değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aslında zevkli olabilir ancak rekabet malesef yok.
GT yarışları olur , f2 veya f3 olur rekabet var çünkü araçlar birbirlerine eşitleniyor gibi.
F1 ise parayı dök kazana döndü sarmaması normal hocam yani.