Neler Yeni

İBFK - FB maçı hakkında neler düşünüyorsunuz?

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
Bence tek anlamıyla Bahattin Şimşek maçı aldı ve Fenerbahçe'ye verdi. Ancak bu kadar rezil bir yönetim olabilir herhalde. Umarım yine bu maçla yabancı medyaya düşmeyiz... Neyse dostlar lütfen 'saygı ' çerçevesinde düşüncelerinizi dile getirin , açıkcası neler söylenecek çok merak ediyorum. Ha ayrıca şimdiden 'yeGen teG derD fuTboL mu ŞimDi' diye boş duyar kasacak arkadaşlar lütfen gelmesin.

Hikoreis

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,905
İsim
Onur Ğ
Fenerbahçe haketmedi diye düşünüyorum bu maçı biraz hakem yardım etti.

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Maçı doğru izlemeyen arkadaşların yazıları ;

- Kırmızı verilirse hakem maçı verdi
- Penaltı verilirse şike
- Hakem maçı uzatırsa aha taraf tutuyor

Bunu yapmayın, bugün Fenerbahçe maçı kazanmıştır, yüksek tansiyonu kaldıramayan Başakşehir oyuncuları maçı kaybetmiştir.

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maçı doğru izlemeyen arkadaşların yazıları ;

- Kırmızı verilirse hakem maçı verdi
- Penaltı verilirse şike
- Hakem maçı uzatırsa aha taraf tutuyor

Bunu yapmayın, bugün Fenerbahçe maçı kazanmıştır, yüksek tansiyonu kaldıramayan Başakşehir oyuncuları maçı kaybetmiştir.
Hocam lütfen özetler yayınlandığı zaman gidip Rafael'in kırmızı kartını bir izleyin. Faul ü bırakın temas bile yok. Direkt kırmızı kart çıkardı hakem. Kimse kusura bakmasın ama hakem bugün Fenerbahce SK'yı yarışta tutma çabası göstermiştir.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Furkan Enes Kaplan
Türk futbolu katlediliyor bugün başakşehire yapılan yarın tüm takımlara yapılır tüm takım taraftarları tepki koyması lazım

Hikoreis

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,905
İsim
Onur Ğ
Hocam lütfen özetler yayınlandığı zaman gidip Rafael'in kırmızı kartını bir izleyin. Faul ü bırakın temas bile yok. Direkt kırmızı kart çıkardı hakem. Kimse kusura bakmasın ama hakem bugün Fenerbahce SK'yı yarışta tutma çabası göstermiştir.
Ama ben şike olduğunu düşünmüyorum yönetim kafasına göre ligi yönetiyor her hafta başka takımı kayırıyor özellikle 3 büyükleri.

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
Türk futbolu katlediliyor bugün başakşehire yapılan yarın tüm takımlara yapılır tüm takım taraftarları tepki koyması lazım
Yapılır mı :D Yapılmıyor mu zaten hocam Allah aşkına söyleyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama ben şike olduğunu düşünmüyorum yönetim kafasına göre ligi yönetiyor her hafta başka takımı kayırıyor özellikle 3 büyükleri.
Ben şahsen malum sportif direktörün bir şeyler ayarladığını düşünüyorum yine :DDD

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Furkan Enes Kaplan
Yapılır mı :D Yapılmıyor mu zaten hocam Allah aşkına söyleyin.

Ben şahsen malum sportif direktörün bir şeyler ayarladığını düşünüyorum yine :DDD
yapılıyor dedim zaten :D

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Maçı canlı izledim ; Rafael'in faul yapmadığını kabul ediyorum fakat devamında yaptığı saçma hareket kendisinin kırmızı yemesini sağladı.

İrfan Can ve Okan Buruk'un kırmızılarını zaten tartışmayalım.

Bu durumda Fenerbahçe'yi yarışta tutma çabası gibi düşünce çıkıyorsa bu sizin art niyetliliğinizdir.

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
Maçı canlı izledim ; Rafael'in faul yapmadığını kabul ediyorum fakat devamında yaptığı saçma hareket kendisinin kırmızı yemesini sağladı.

İrfan Can ve Okan Buruk'un kırmızılarını zaten tartışmayalım.

Bu durumda Fenerbahçe'yi yarışta tutma çabası gibi düşünce çıkıyorsa bu sizin art niyetliliğinizdir.
Hayır hocam lütfen bir daha izleyin. O yaptığı alkış vs. gibi hareketlerden önce hakem oyunu 'durdur durdurmaz' elini arka cebine atmış bir şekilde koşarak geliyordu.

yapılıyor dedim zaten :D
Stresden görememişim hocam kusura kalmayın :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,556
Üyeler
161,873
Son üye
Ferhat_63