!ROGStrix!
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Fenerbahçe alırArkadaşlar soru gayet açık sadece tahmin yapalım, son oynanan maçlara ve gidişata göre FB-GS derbisini hangi takım ne skorla kazanır sizce?
Bu lafları bir yerden hatırlıyorum.Bu sene geçen sene olan leş kadro gibi değil, bu sefer öyle elini kolunu sallaya sallaya koşamayacak buna gayet eminim.
Bence ya 2-1 biz alırız ya da berabere biter.
Bence fenerbahçe, gidişatları gayet iyi. Son 3 maçtır kazanıyorlar. Galatasaray ise son 3 maçta 2 mağlubiyet aldılar. Bu psikolojik olarakta negatif etkili olur.
Her sene aynı muhabbet.Kanka sadece neden mesuta güvenelim? orta sahamız mesutla beraber ''bence'' ligin en iyi orta sahası, defans olarak da yeni gelen szalai maşallah son maçta 40 yıllık fenerli gibi oynadı, sağ kanada onyekuru tarzında çok hızlı iyi çalımcı osayiyi aldık birde takım formda gidiyor bence çok çekişmeli olacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sene geçen sene olan leş kadro gibi değil, bu sefer öyle elini kolunu sallaya sallaya koşamayacak buna gayet eminim.
Bence ya 2-1 biz alırız ya da berabere biter.
Pardon ben sağ taraf en son maç sandım.Alıntıyı görüntüle
son 3 maç 2 mağlubiyet?
Tamam dostum sen öyle düşün, ama bu sezonki kadro son 2 yıl ki kadrodan çok daha güçlü ve oturmuş bir kadro son maç çok güzel top oynadık böyle devam edersek derbileri de alırsak şampiyon olabiliriz.Alıntıyı görüntüle
son 3 maç 2 mağlubiyet?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her sene aynı muhabbet.
Bence geçen sezondan bir farkınız yok. O zaman da kruse ye vedat a güveniyordunuz.
Umarım sizin düşündüğünüz gibi olur. Fenerbahçeyi anlamış değilim kazanıyorlar ama hala bir şeyler eksik gibi duruyor.Tamam dostum sen öyle düşün, ama bu sezonki kadro son 2 yıl ki kadrodan çok daha güçlü ve oturmuş bir kadro son maç çok güzel top oynadık böyle devam edersek derbileri de alırsak şampiyon olabiliriz.