Arama sonuçları: *

• Users: n7cati
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. n7cati

Adanaspor'u nasıl satın alırım?

Adana sporu nasıl satın alırım diye konu açan birisi ergen olmuyorda ben ergen oluyorum galiba anladım.
  2. n7cati

Adanaspor'u nasıl satın alırım?

3. n7cati

⚽ ⚽ ⚽ Şampiyonlar Ligi | Bayern Münih - Galatasaray ⚽ ⚽ ⚽

Pres gayet iyiydi bu arada çok gol kaçırdılar tempo düştü , beşiktaşlıyım bu arada ama objektif olarak gayet iyi oynadılar presle bir alakası yok.
  4. n7cati

⚽ ⚽ ⚽ Şampiyonlar Ligi | Bayern Münih - Galatasaray ⚽ ⚽ ⚽

Maç galatasarayın hakkıydı , maç kaybedildiyse benim düşüncem kerem yüzünden kaybedildi. 3-4 Tane net pozisyonu atamadı özellikle 1 tanesi boş kaleydi. Yinede tebrikler gs iyi oynadılar.
  5. n7cati

GS 2 - BJK 1 Ne Düşünüyorsunuz?

Katılıyorum , acilen anç'ninde istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum yoksa böyle olacak iş değil
  6. n7cati

GS 2 - BJK 1 Ne Düşünüyorsunuz?

Maç Hakkında düşünceleriniz neler?
  7. n7cati

👏GS-3 FB-0 Tebrikler Galatasaray 👏

Telif yedi
  8. n7cati

Beyler bi link atıcak yokmu ya
  9. n7cati

2-2
  10. n7cati

Ronaldo Al Nassr'da!

Para için kariyerini bu şekilde bitirmesi baya ironik olmuş herneyse hala messi en iyisi :)
  11. n7cati

Ronaldo fenere gelir mi?

Bal ligine bile gelir ama fenere gelmez:D
  12. n7cati

Cristiano Ronaldo dünya kupasından elendi

Ronaldo devri çoktan kapandı bırakır bence
  13. n7cati

17 yaşında futbola başlamak

Bence hiçbirşey için geç değil dostum bu konuda yeteneğin olduğunu düşünüyorsan ve iradeli şekilde oynayacağım diyorsan 1 dakika bile durma hayata 1 kez geliyoruz denemekten zarar gelmez emin ol ben yakında başlayacağım.. 1669747439 Arkadaş haklı bu arada Türkiyede şuanki futbolcuların bir çoğu...
  14. n7cati

17 yaşında futbola başlamak

Senle aynı durumdayım 2018-2019 sezonunda bjk altyapısında oynuyordum her yıl bırakıp geri başladım fakat şuan tekrar başlamayı düşünmüyorum boyum 183 , Kilom 65 Hala emin değilim ne yapmam gerektiğine..
  15. n7cati

Dünya Kupası kimin olur sizce?

ingiltere yada arjantin bence.
  16. n7cati

17 yaşından sonra futbolcu olurmu ?

eğer gerçekten yeteneğin varsa yinede pes etme derim , türkiyede her alanda torpil olayları dönüyor fakat buna rağmen pes etmemen gerek bence dostum , denemek başarısızlıktan iyidir
Top Bottom