Neler Yeni

17 yaşından sonra futbolcu olurmu ?

Notghost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Taha
Gelecek görmüyorum arda da şahsen fiziksel olarak çok güçsüz daha çok yolu var çok.
aynen fiziği yetersiz harbi bakalım hayırlısı knkam
Mesaj otomatik birleştirildi:

First touch, Çevre kontrolü, bitiricilik 10 numara için olmazsa olmaz. Günümüz futbolunda Mesut Özil tarzı 10 numaralara pek yer kalmadı 2-3 seneye de hiç yer kalmaz. Biraz daha konfor alanının dışına çıkıp modern 8 numaraya evrilmek senin için daha iyi olacaktır.
anladım bilgili birine benziyosun tavsiyelerin? varmı boyum 1.77 bileklerim iyi şutum felan gelişmesi gerek

calmioss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
ercan
aynen fiziği yetersiz harbi bakalım hayırlısı knkam
Mesaj otomatik birleştirildi:

anladım bilgili birine benziyosun tavsiyelerin? varmı boyum 1.77 bileklerim iyi şutum felan gelişmesi gerek
kankam bende kaleci olarak u16 daydım sonra ailevi nedenlerden dolayı bıraktım ne yalan soylıyım ıyıdım ama %50 torpıldım benden ıyılerıde vardı

deyya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
deha
Arkadaşlar prof takımların altyapısında oynadım ama bir hastalık nedeniyle 2 yıl ara verdim şuan boştayım sizce ? zor biliyorum ama tavsiyeleriniz varmdır ?
İyiysen 25 den sonra bile futbolcu olursun bence. Bende senin gibi düşünüp hiç bir şey yapmadım şimdi çok pişmanım kardeşim. Hiç bir şey için geç değil emin ol ve çalışmaya devam et.

Notghost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Taha
İyiysen 25 den sonra bile futbolcu olursun bence. Bende senin gibi düşünüp hiç bir şey yapmadım şimdi çok pişmanım kardeşim. Hiç bir şey için geç değil emin ol ve çalışmaya devam et.
teşekkürler abi hayırlısı değilmiş, umarım bakalım

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
teşekkürler abi hayırlısı değilmiş, umarım bakalım
eğer gerçekten yeteneğin varsa yinede pes etme derim , türkiyede her alanda torpil olayları dönüyor fakat buna rağmen pes etmemen gerek bence dostum , denemek başarısızlıktan iyidir

Fehmiozay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Fehmi
Bir oyunundan kesit at u milli takımda akraba antrenör var bir baksın kasımpaşada talan tadığı vardı sokarlar denemeye

Notghost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Taha

Fehmiozay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Fehmi

Notghost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Taha
Kral yaş 17 olmuş treni biraz kaçırmışssın 6 yaşında başlıyorlar senin birazcık zeminin olsada bu yeterli değil başka düşündüğün meslek varsa onun üstünde dur
Kral yaş 17 olmuş treni biraz kaçırmışssın 6 yaşında başlıyorlar senin birazcık zeminin olsada bu yeterli değil başka düşündüğün meslek varsa onun üstünde dur
altyapım var zaten 8 yaşında başlamıştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Tolga Ulusoy
Devir değişti zor bir ihtimal ama imkansızda değil , yeteneğin olur şansın olmaz şansın olur yeteneğin olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,611
Üyeler
167,866
Son üye
semih3rnandez
Top Bottom