Neler Yeni

17 yaşında futbola başlamak

Arkadaşlar merhaba 17 yaşındayım, 80 kg ve boyum 1.75. Boyum daha uzar o konuda sıkıntı yok da ben futbola başlamak istiyorum. Aslında küçükken ailem bana istersen gönderelim demişti ama çok pişmanım. Biraz da olsa öğrenmek ve yetişmek istiyorum. Benim diğerlerinden ne farkım var kulüplerde oynanan ama yaşım dediğim gibi 17 ve bununla birlikte gym gitmeye de düşünüyorum. Sizce bu yaşımda yetişebilir miyim?

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
Arkadaşlar merhaba 17 yaşındayım, 80 kg ve boyum 1.75. Boyum daha uzar o konuda sıkıntı yok da ben futbola başlamak istiyorum. Aslında küçükken ailem bana istersen gönderelim demişti ama çok pişmanım. Biraz da olsa öğrenmek ve yetişmek istiyorum. Benim diğerlerinden ne farkım var kulüplerde oynanan ama yaşım dediğim gibi 17 ve bununla birlikte gym gitmeye de düşünüyorum. Sizce bu yaşımda yetişebilir miyim?
eğer düzgün bir şekilde çalışırsan evet hangi mevkide iyisin peki?

Rulep

80+ Gold
Boy çok önemli değil kısa bir tık avantaj diye düşünüyorum Kendini yetiştirirsin de olay para veya torpilde bitiyor

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Senle aynı durumdayım 2018-2019 sezonunda bjk altyapısında oynuyordum her yıl bırakıp geri başladım fakat şuan tekrar başlamayı düşünmüyorum boyum 183 , Kilom 65 Hala emin değilim ne yapmam gerektiğine..

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Boy çok önemli değil kısa bir tık avantaj diye düşünüyorum Kendini yetiştirirsin de olay para veya torpilde bitiyor
Evet halam Galatasarayın alt yapısına yazdirayim dedi zamanında milli eğitimde çalışıyor ama kabul etmedim. Ve başlamadığıma pişmanım

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Bence hiçbirşey için geç değil dostum bu konuda yeteneğin olduğunu düşünüyorsan ve iradeli şekilde oynayacağım diyorsan 1 dakika bile durma hayata 1 kez geliyoruz denemekten zarar gelmez emin ol ben yakında başlayacağım..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet halam Galatasarayın alt yapısına yazdirayim dedi zamanında milli eğitimde çalışıyor ama kabul etmedim.
Arkadaş haklı bu arada Türkiyede şuanki futbolcuların bir çoğu torpil veya para ile futbolcu olmuş kişiler bir çok örnek verebilirim torpil yapıcak birisi varsa da kabul et o kadar kişi yaparken senin yapmaman saçma olur dostum en azından geleceğin kurtulur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,496
Üyeler
167,668
Son üye
zaman kayıbı degil
Top Bottom