Arama sonuçları: *

1. G

1500tl altı Basketbol Ayakkabısı

Bütçenizi daha zorlarsak birkaç seçeneğimiz daha var ama ben hem bütçenize rahat sığacak hem de gerçekten gündelik ve basketbolda iyi iş yapacak bir ayakkabı olarak Puma Court Rider öneririm.
  2. G

Basketbol topu önerisi

Dışarıda kullanacaksanız Baller Outdoor'dan şaşmayın. Bu arada Tarmak R500 asla almayın, alternatif tercih bile olmasın. Olması gerekenden çok daha ağır bir top patlamaz malzemesi yüzünden, rahatsız edici.
  3. G

Basketbolda ' ne anlama geliyor

Amerikadaki uzunluk birimi olan "Feet" in sembolü. Örneğin 6'0 = 6 Feet, o birimden de metrik birime çevirilir. Avrupada Metric System, Amerika ve bazı ülkelerde Imperial System kullanılır.
  4. G

Basketbol ayakkabısı önerisi

Fiyatı 90 TL kadar arttırmanız mümkünse bu gerçekten güzel bir model : https://www.decathlon.com.tr/p/yetiskin-basketbol-ayakkabisi-fast-500/_/R-p-306446?mc=8589159&c=KIRMIZI_TURUNCU Artmazsa da şunu öneririm ...
  5. G

Basketbol ayakkabısı öneri

Mağazaya göre değişir. Çünkü o stokları mağaza ve internet için ayrı ayırıyorlar, olma ihtimali var yani.
  6. G

Basketbol ayakkabısı öneri

Bu saatten sonra ayakkabılarda öyle pek indirim bulamazsınız bence. Bulsanız da pek düzgün bir indirim olmaz. Bütçenize uygun olarak da Decathlon'un ürünlerine bakabilirsiniz, o fiyat bandında en güzel modeller onlarınkiler oluyor genellikle.
  7. G

Basketbol maçında kramp

Maç içi kramp ağrısı kolay geçmez, biraz kendi haline bırakıp çok o bacağın üzerine gitmeden devam edin. 1 haftayı geçer de ağrı devam ederse bir ortopediste görünün bence. Yok şimdi gitmek isterseniz de size kalmış.
  8. G

basketbol topu önerisi

175₺' ye çıkabilirseniz Tarmak BT500.
  9. G

Dalkılıç spor güvenilir mi?

Dolandırıcı site değil, kart bilgileri vb. verilmesi açısından güvenilir ve ayakkabıları orijinal. Ama alışverişim olmadığı için müşteri hizmetleri ile tecrübem olmadı, ona bir şey diyemiyorum. O konuyu biraz araştırın bence emin olmak adına.
  10. G

100 lira basketbol topu tavsiyesi

Sert, ve ayrıca çok ağır. Şiddetle önermem yani, ne olursa olsun. (Denediğim model HardGround.)
  11. G

100 lira basketbol topu tavsiyesi

Tarmak BT100 Soft. 1631470838 Yakartop toplarından daha sert adeta. Kullandım, denendi onaylanmadı. Almayın.
  12. G

Basketbol ve El yayı önerisi.

BT100 ve BT500 güzel modeller. Ancak Outdoor'da BT500 tozlandığında kavraması çok zor hale geliyor. BT100'ü sadece mağazasında deneyimledim.
  13. G

Bu yay hoş, kullanışlı ama benim elime tam oturmadığı için köşeleri elime baskı yapıyor, ağrı oluşturuyor. Ama elim büyük olduğu için böyle, siz zaten eliniz küçük olduğu için istiyorsunuz, bu nedenle sizde öyle bir sorun olacağını zannetmem. Topu da biraz bakınım dönüş yapayım.
  14. G

Bütçe dostu olarak el yayını da topu da Decathlon'dan edinebilirsin. Ayrıca bütçe dostu olmasından ziyade, Decathlon'un el yayı gerçekten iyi. Ama ayarlanabilir mi tam hatırlamıyorum.
  15. G

700 TL Basketbol Ayakkabısı

Yine dediğime geliyor, her şeyden önce ayak yapısına bakıyor olay. Bende Kyrie 4 var işte demiştim yukarıda, Zoom'un da eski zamanlarına geliyor çıktığı dönem. Ama o topuk tarafındaki hissiyatı başka hiçbir şeyde yakalayamadım. (KD12 hariç, bayağı bir süre boyunca gördüğüm denediğim en iyi...
  16. G

Why Not baş tacı 🤩
  17. G

Ayak şekline göre işte. 18 olmasa da kalıp şekil tasarımı aynı modellerden denedim ben de. Zoom benim için hep bir gömlek üstündür Air'dan.
  18. G

1) LeBron 'un üst seviye koleksiyonu alınmaz. Konforla alakası olmayan, taban ve tasarım odaklı olduğunu düşündüğüm bir koleksiyon. Birkaç tanıdığım denedi, ben de denedim, şehirdeki AVM' ye 16 mı 15 mi hatırlamıyorum birisi gelmişti; sağ-sol yastıklama, iç taban vb. Kyrie ve KD...
  19. G

Yalnız uyarayım, üstü tamamen bez o ayakkabının. Ve toz, kir bulaştığında temizlemekte zorlanabilirsin. Kyrie 4 Equality kullanıyorum, zaman geçip kirlendiğinde ıslak mendil vb. ile silmeyi denedim, temizlik malzemeleri kullandım, ayakkabıcıya verdim... Ama hala kir izi duruyor biraz, beyazı...
  20. G

Bütçen altında : https://www.barcin.com/nike-lebron-witness-v-erkek-basketbol-ayakkabisi-beyaz-koyu-gri-siyah/ 30tl aşabilirsen : https://www.barcin.com/adidas-harden-stepback-2-0-erkek-basketbol-ayakkabisi-siyah-koyu-gri-gumus-lame/...
Top Bottom