Neler Yeni

Basketbol ayakkabısı öneri

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Berat Aslan
Basketbol ayakkabısı arıyorum 300-400 tl arası önerebileceğiniz basketbol ayakkabısı varmı ? yılbasşından sonra fiyatlar artarmı azalır mı ?

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Basketbol ayakkabısı arıyorum 300-400 TL arası önerebileceğiniz basketbol ayakkabısı varmı ? yılbasşından sonra fiyatlar artarmı azalır mı ?
Bu saatten sonra ayakkabılarda öyle pek indirim bulamazsınız bence. Bulsanız da pek düzgün bir indirim olmaz.
Bütçenize uygun olarak da Decathlon'un ürünlerine bakabilirsiniz, o fiyat bandında en güzel modeller onlarınkiler oluyor genellikle.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Berat Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Basketbol ayakkabısı arıyorum 300-400 TL arası önerebileceğiniz basketbol ayakkabısı varmı ? yılbasşından sonra fiyatlar artarmı azalır mı ?
Beden: 42-43
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet onları bende görmüştüm ama bedeni yoktu
bedeni yazmayı unutmuşum benim hatam 42-43 giyiyorum

Bu saatten sonra ayakkabılarda öyle pek indirim bulamazsınız bence. Bulsanız da pek düzgün bir indirim olmaz.
Bütçenize uygun olarak da Decathlon'un ürünlerine bakabilirsiniz, o fiyat bandında en güzel modeller onlarınkiler oluyot genellikle.

Bütçenize uygun olarak da Decathlon'un ürünlerine bakabilirsiniz, o fiyat bandında en güzel modeller onlarınkiler oluyot genellikle.
Cevabın için teşekkürler . İnternet sayfasında stoğu olmayan ürünler mağazada oluyor mu ?

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA

Cevabın için teşekkürler . İnternet sayfasında stoğu olmayan ürünler mağazada oluyor mu ?
Mağazaya göre değişir. Çünkü o stokları mağaza ve internet için ayrı ayırıyorlar, olma ihtimali var yani.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,032
İsim
araba
700 liraya kyrienin herhangi modelini bulabilir miyim?

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
700 liraya kyrienin herhangi modelini bulabilir miyim?
bulabilirsin belki, bi kaç kez nike outlet mağazalarında 600-700 civarında kyrie 6 görmüştüm.

bu ayakkabının yastıklaması pek iyi değil. fast500 ayakkabısına da bakabilirsin tabanı yastıklaması falan güzel. ama şöyle bişeyde var bana rahat gelmeyen sana çok iyide gelebilir. oyuzden mağazaya git ve dene. ayağına en rahat olanı tercih et.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,032
İsim
araba
bulabilirsin belki, bi kaç kez nike outlet mağazalarında 600-700 civarında kyrie 6 görmüştüm.

bu ayakkabının yastıklaması pek iyi değil. fast500 ayakkabısına da bakabilirsin tabanı yastıklaması falan güzel. ama şöyle bişeyde var bana rahat gelmeyen sana çok iyide gelebilir. oyuzden mağazaya git ve dene. ayağına en rahat olanı tercih et.
istanbulda nerede outlet var bilgin var mı

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,739
Üyeler
163,542