Neler Yeni

Basketbol maçında kramp

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
Merhaba,
Basketbol maçlarına gidiyorduk son iki maçtır sağ bacağımdaki kalf kası ikidir maç içinde kramp gircek gibi oluyordu. Son maçta kramp girdi artık ve bayağı bir ağrıdı. Maçın üstünden 4 gün geçmesine rağmen bacağımda hala bir ağrı var ve geçmedi. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Doktora gideceğim fakat fazla bilmiyorum o işleri hangi bölüme randevu almam gerekiyor yardımcı olur musunuz.

equinoxx

80+ Bronze
Merhaba,
Basketbol maçlarına gidiyorduk son iki maçtır sağ bacağımdaki kalf kası ikidir maç içinde kramp gircek gibi oluyordu. Son maçta kramp girdi artık ve bayağı bir ağrıdı. Maçın üstünden 4 gün geçmesine rağmen bacağımda hala bir ağrı var ve geçmedi. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Doktora gideceğim fakat fazla bilmiyorum o işleri hangi bölüme randevu almam gerekiyor yardımcı olur musunuz.
Kas zedelenmesi olabilir.

equinoxx

80+ Bronze

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Merhaba,
Maç içi kramp ağrısı kolay geçmez, biraz kendi haline bırakıp çok o bacağın üzerine gitmeden devam edin. 1 haftayı geçer de ağrı devam ederse bir ortopediste görünün bence. Yok şimdi gitmek isterseniz de size kalmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,958
Üyeler
164,936
Son üye
ARDA0618
Top Bottom