Arama sonuçları: *

1. A.Arif

Vücut Geliştirmede 12 Tekrar Vs 15 Tekrar

Yapabildiğim maksimum ağırlık 6-8 tekrar yapıyorum. En verim aldığım bu oldu.
  2. A.Arif

CREATİNE SAÇ DÖKERMİ

Dökülürse senin genetiğinden dökülür. Kreatin bir şey yapmaz ekstra.
  3. A.Arif

Fitness 'da ki Son Güncel Durumum Sizce Nasıl

Doğal vücut geliştirme de sarkma yaşanmaz. Ama illaki güçten düşersin. O en iyi zamanlarındaki gibi hissetmezsin bıraktıktan sonra.
  4. A.Arif

Vallahi daha ne olsun hocam. 186 boya 9.5 ayda biceps'in o derece dolması bile çok çok iyi.
  5. A.Arif

Omuz genetiğiniz güzelmiş hocam. İlk başladığınızdaki formunuzu bilmiyorum ama 9.5 ayda sıfırdan yaptıysanız on numara. Hem yağ oranınız da gayet iyi görünüyor. Fark ettiğim kadarıyla boyunuz da uzun o yüzden doldurmak zordur kasları. Ona rağmen tebrikler.
  6. A.Arif

Protein tozu önerisi

İyi hoş da güzel kardeşim sonuç olarak gayet yararlı ve zararsız bir besin. Yani senin dediğin gibi karaciğere zarar verme durumu yok. Kullanmayı bilen adam (zaten her protein tozunun arkasında nasıl kullanıldığı yazar) bir sıkıntı çekmez.
  7. A.Arif

Protein tozu önerisi

Yüksek dozdan kasıtları heralde günde 25-30 ölçek. Çünkü günde 10 ölçek kullansa insan yine böyle bi sorunla karşılaşmaz. Ayrıca dediğim gibi her şeyin fazlası zarar. Protein tozu yerine et ye diyen adamların çok et yedikçe GUT hastalığına yakalanıldığını da bilmeleri gerek.
  8. A.Arif

Protein tozu önerisi

Bunlarla diyaloğa girme kanka benim gibi tşşağa al geç.
  9. A.Arif

Protein tozu önerisi

Zaten kıyaslama yapmıyoruz. Protein tozu elbette yumurta ve etin yerini tutmaz. Ama insanlar her gün yumurta ve et tüktemeyebiliyor. Her gün yumurta ve et yediğini düşünsene insanın midesi bulanır. Ayrıca tek mesele bu değil. Yumurta ve et gibi besinlerin vücutta sindirimi uzun sürer. Bunun...
  10. A.Arif

Protein tozu önerisi

Her şeyin fazlası zarar değil midir?
  11. A.Arif

Protein tozu önerisi

Yok kanka sen bilmiyon zehir bu zehir.
  12. A.Arif

Protein tozu önerisi

Yanlış biliyorsun kanka. 1727703430
  13. A.Arif

Protein tozu önerisi

HIQ iyidir alınır. 1727697377 Bu videoyu izleyerek fikir edinebilirsin kanka.
  14. A.Arif

Protein tozu önerisi

Hardline Nutrend HIQ Bigjoy Bunlar benim çoğu kişiye tavsiye ettiğim kendimde kullandığım ürünlerdir. F/p olarak da piyasadaki en iyi ürünler olabilirler. 1727656536 Sen büyük oyunu çözmüşsün kral. İzindeyiz. 1727657068 Optimum iyi hoş da çok pahalı kanka. Suplemenler'in ürününde de belki...
  15. A.Arif

Hıq protein tozu hangi aromayı önerirsiniz?

Bu ay chocobanana aromalı olan ürünü aldım tadı fena değildi. Şimdi de başka bir aromayı denemek istiyorum aklımda da bisküvili var. Sizin tadı güzel dediğiniz var mıdır ona göre onu tercih edeyim.
  16. A.Arif

Creatine ve protein tozu tavsiyesi yapabilecek bilgili biri var mı

Zevk meselesi. Aksine benimde hoşuma gitmişti tadı. Diğerleri daha berbat.
  17. A.Arif

Hocam bu içerik farkı değilki. İçerik farkı olması için bi hayli fark olması lazım. Bunda değerler o kadar ki oynamış. Nedenini de bilemiyorum üreten ben olmadığım için. Belki tatlandırıcıladan falan kaynaklanıyordur.
  18. A.Arif

Hocam o referans kodları herhangi birinden değil ünlülerin verdiği kodlar.
  19. A.Arif

Yanında ne hediye veriyor ki? Eğer shaker ise onu hardline'ın kendisi sitesi de veriyor.
  20. A.Arif

Çikolata'dan şaşmamanı öneririm. Diğerleri bir süre sonra bayıyor. 1727314185 Ayrıca kendi sitesinden hesap açıp satın al. Bir süre satın aldıkça puan birikiyor daha ucuza geliyor.
Top Bottom