Neler Yeni

Protein tozu önerisi

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Arif
Düzenli fitnessa basladım öncesinden spor gecmisim var. Sporun yanında ufak destekleyici protein takviyesi düşünüyorum ama önceden ne aldim ne kullandım.

Destekleyici anlamda asla ağır olmayan sağlıklı temiz önerebileceğiniz markalar nedir?
Hardline
Nutrend
HIQ
Bigjoy
Bunlar benim çoğu kişiye tavsiye ettiğim kendimde kullandığım ürünlerdir. F/p olarak da piyasadaki en iyi ürünler olabilirler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

milleti zehirlemeye devam sahte sporcular
Sen büyük oyunu çözmüşsün kral. İzindeyiz.

supplementler.com un kendi proteinini almıştım beni alerji yaptı ölüyordum, zor acile yetiştim. Senelerce optimum kullandım gayet memnundum.
Optimum iyi hoş da çok pahalı kanka. Suplemenler'in ürününde de belki alerjin olan bir katkı maddesi vardır. Bende kullandım sıkıntı çıkarmadı.

Son düzenleme:

aligoren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ali gören
Instagram
Aligoren41
En güzeli naturel beslenme.proteinmiş wheymiş kreatinmiş hepsi boş

Dâwk'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Taha
Düzenli fitnessa basladım öncesinden spor gecmisim var. Sporun yanında ufak destekleyici protein takviyesi düşünüyorum ama önceden ne aldim ne kullandım.

Destekleyici anlamda asla ağır olmayan sağlıklı temiz önerebileceğiniz markalar nedir?
çoğu marka aroma konusunda başarısız eğer bütçen varsa HİQ öneririm fiyatları abartı ama hak ediyor almışken düzgün bir şey al, suya attığın gibi 2 çalkalamada karışıyor ve köpürmüyor gayet güzel

eneskaya6

80+ Silver
supplementler.com un kendi proteinini almıştım beni alerji yaptı ölüyordum, zor acile yetiştim. Senelerce optimum kullandım gayet memnundum.
bu tarz şeyler yaşamak istemiyorum işte. kullanmadan da anlayamam galiba
Hardline
Nutrend
HIQ
Bigjoy
Bunlar benim çoğu kişiye tavsiye ettiğim kendimde kullandığım ürünlerdir. F/p olarak da piyasadaki en iyi ürünler olabilirler.

Sen büyük oyunu çözmüşsün kral. İzindeyiz.

Optimum iyi hoş da çok pahalı kanka. Suplemenler'in ürününde de belki alerjin olan bir katkı maddesi vardır. Bende kullandım sıkıntı çıkarmadı.
bu nasil mesela hocam trendyolda arattim karsima cıkanlardan. Link atma sansiniz var mi hem protein hem creatine.

Dâwk'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Taha
bu tarz şeyler yaşamak istemiyorum işte. kullanmadan da anlayamam galiba

bu nasil mesela hocam trendyolda arattim karsima cıkanlardan. Link atma sansiniz var mi hem protein hem creatine.
çikolatalı sut iç daha iyi boş ürün wpc değeri belli değil alıcaksan bilindik kendini kanıtlamış markalardan al

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Ömer Keskin
Şuan piyasada gerek kalitesiyle gerek fiyatıyla önerebileceğim tek marka Nutrade.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
Hasan
arkadaşlar git kıyma al, tavuk al gibi yorumlar gerçekten boş. Özellikle diyet döneminde insanın canı bi tatlı istiyor, şekerli bir tat istiyor. Gayet alınabilir, kullanılabilir bir ürün. Bana göre kreatinden sonra gelen en önemli supplement. Serkan Yimselin bir postunda hardline wheyin içeriğinin kötü olduğunu gördüm. Postu da atarım birazdan. Bence grizzone wpc80 veya swiss gold kullanabilirsin.

Posta göre testi 2 marka geçiyor. Biri supplementler diğerini bilmiyorum. Şahsen swisse ve grizzonea güvenme sebebim, marka sahipleri ve sponsor olduğu kişiler ve tabii ki analiz raporları.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,249
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

zorba10 kodunu kullanabilirsin
Grizzone iyidir, ben de bunu tavsiye edecektim.

eneskaya6

80+ Silver

bu nasıl sizce?

Dâwk'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Taha
grizzone fiyatına göre kâfi pazarlaması iyi yapıldı tiktok sayesinde, gaineri bende var 1 senedir waffle aromalı cok şekerli önermem ve gram karışmıyor yapış yapış topaklanıyor su içinde, kendilerini düzeltmişmidir bilmiyorum denemedim,
nutrade, high nutration cart curt markalarını alma.
https://takehiq.com/collections/protein-tozu/products/hiq-hi-pro-plus-2-kg
https://www.mysupplement.com.tr/mysupplement-whey-cikolata-1728g
öneri

Top Bottom