Neler Yeni

Protein tozu önerisi

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Arif
Bu bilgileri ben yazmıyorum uzman doktorlar yazmış Acıbadem hastanesinin sitesine gir bak veya google yaz araştır.
İyi hoş da güzel kardeşim sonuç olarak gayet yararlı ve zararsız bir besin. Yani senin dediğin gibi karaciğere zarar verme durumu yok. Kullanmayı bilen adam (zaten her protein tozunun arkasında nasıl kullanıldığı yazar) bir sıkıntı çekmez.

eneskaya6

80+ Silver
Acıbadem hastanesinin sitesine baktım şimdi bu şekilde yazıyor (yüksek dozda ve bilinçsiz);

Böbrek Fonksiyonlarının Bozulması,
Karaciğer Fonksiyonlarının Bozulması,
Sindirim Sorunları,
Kalp Sağlığı Sorunları
Dengesiz Beslenme,
Kemik Erimesi.
bu bilindik bisey zaten. hergun 1-2 kilo et yersen yine aynı sorunları yasarsın hatta belki daha fazlasını. Simdi sorun yuzyillardir yenilen et mi? fazla yemek mi?. tekte 5lt Su icersen %99 ölürsün sorun su mu dozu mu? insana 100-150gr protein lazimken günlük extra takviye amacli 24-25gram ya da iki ölcek şeklinde 48-50gr takviye olacak şekilde kullaniliyor. kim günde 500-600gr protein almiyor zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kankam tamam da yumurta ve tavuğu nasıl bir protein tozuyla kıyaslayabilirsin biri tavuğun dötünden biri fabrikadan çıkıyor ayrıca tavuk yiyenler için protein tozuna gerek kalmıyor zamanında fitness hocam demişti
Doğal besinlerin yerini asla tutmaz zaten bunu savunan biriyim. Sadece zaman zaman hem aksam yemegi vs yapmaya vaktim olmuyor hemde tavuk eti vs haftada 4-5 kere yiyince bayiyor artık. günlük alınması gereken protein miktarini eksik gunlerde tozla tamamlamak olay. bide gelişimi hizlandiriyor

Son düzenleme:
Bu bilgileri ben yazmıyorum uzman doktorlar yazmış Acıbadem hastanesinin sitesine gir bak veya google yaz araştır.
Bebekligimizden itibaren bize icerilen aptamillerden daha yararlı. Ona ne demeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yüksek dozdan kasıtları heralde günde 25-30 ölçek. Çünkü günde 10 ölçek kullansa insan yine böyle bi sorunla karşılaşmaz. Ayrıca dediğim gibi her şeyin fazlası zarar. Protein tozu yerine et ye diyen adamların çok et yedikçe GUT hastalığına yakalanıldığını da bilmeleri gerek.
Hangi insan o kadar ölçek kullansın Türkiye'de? O kadar pahalı bir seyi niye hunharca kullanalim. Antrenman sonrası 1 belki 2 ölçek yeterli oluyor.

eneskaya6

80+ Silver
9YAS kodu ile 1200tl düşüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,327
Üyeler
163,989
Son üye
alicannsolak