Kendim kullandığım ve tavsiye edebileceklerim bunlar:Hangi marka önerirsiniz reflex marka kullandım daha önce, pek fazla bütçem yok o yüzden fiyat performans ürünü lazım mesela supplementler.com un ürünleri iyi midir bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?
Bence en iyileri Hardline ve Nutrend. Bu ikisi kafa kafaya diğerlerinin de onlardan çok aşağı kalır yanı yok tabi. İçeriklerinde bazı farklılıklar var ama genel olarak hepsi kaliteli.Yorumun için teşekkür ederim bunların arasından en kaliteli bulduğun hangisiydi
Hardline veya Nutrendi tercih edicem teşekkür ederimBence en iyileri Hardline ve Nutrend. Bu ikisi kafa kafaya diğerlerinin de onlardan çok aşağı kalır yanı yok tabi. İçeriklerinde bazı farklılıklar var ama genel olarak hepsi kaliteli.
Rica ederim. Nutrend'i Nutrade ile karıştırmamaya dikkat edin.Hardline veya Nutrendi tercih edicem teşekkür ederim
Rica ederim. Nutrend'i Nutrade ile karıştırmamaya dikkat edin.
Çikolata'dan şaşmamanı öneririm. Diğerleri bir süre sonra bayıyor.Bunu almaya karar verdim aroma olarak ne önerirsinHardline Whey 3 Matrix 908 Gr - Whey Protein
Hardline Whey 3 Matrix 908 Gr. Hidrolize, izole ve konsantre whey proteini. Saf 2000mg Kreatin Monohidrat ve B6 vitaminli. İncele, yorumları oku ve satın al.www.supplementler.com
Supplementler.com yanında hediyede veriyo o yüzden ordan almak istemiştim ama senin dediğin daha mantıklıymışÇikolata'dan şaşmamanı öneririm. Diğerleri bir süre sonra bayıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca kendi sitesinden hesap açıp satın al. Bir süre satın aldıkça puan birikiyor daha ucuza geliyor.
Yanında ne hediye veriyor ki? Eğer shaker ise onu hardline'ın kendisi sitesi de veriyor.Supplementler.com yanında hediyede veriyo o yüzden ordan almak istemiştim ama senin dediğin daha mantıklıymış
Bunlardan birini veriyorda hardline da veriyosa çok daha mantıklıymış kendi sitesinden almak, bu arada referans kodun varsa verirsen gireyim kayıt olurkenYanında ne hediye veriyor ki? Eğer shaker ise onu hardline'ın kendisi sitesi de veriyor.
Hocam o referans kodları herhangi birinden değil ünlülerin verdiği kodlar.Bunlardan birini veriyorda hardline da veriyosa çok daha mantıklıymış kendi sitesinden almak, bu arada referans kodun varsa verirsen gireyim kayıt olurken
Alıntıyı görüntüle
Anladım hocam teşekkürler yorumların için.Hocam o referans kodları herhangi birinden değil ünlülerin verdiği kodlar.
Aromalar arasına neden içerik farkı var?Hocam o referans kodları herhangi birinden değil ünlülerin verdiği kodlar.