Neler Yeni

Creatine ve protein tozu tavsiyesi yapabilecek bilgili biri var mı

Bartuu

80+ Silver
Hangi marka önerirsiniz reflex marka kullandım daha önce, pek fazla bütçem yok o yüzden fiyat performans ürünü lazım mesela supplementler.com un ürünleri iyi midir bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Arif
Hangi marka önerirsiniz reflex marka kullandım daha önce, pek fazla bütçem yok o yüzden fiyat performans ürünü lazım mesela supplementler.com un ürünleri iyi midir bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?
Kendim kullandığım ve tavsiye edebileceklerim bunlar:
-Hardline
-HIQ
-Bigjoy
-Nutrend
-Scitec

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Arif
Yorumun için teşekkür ederim bunların arasından en kaliteli bulduğun hangisiydi
Bence en iyileri Hardline ve Nutrend. Bu ikisi kafa kafaya diğerlerinin de onlardan çok aşağı kalır yanı yok tabi. İçeriklerinde bazı farklılıklar var ama genel olarak hepsi kaliteli.

Bartuu

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence en iyileri Hardline ve Nutrend. Bu ikisi kafa kafaya diğerlerinin de onlardan çok aşağı kalır yanı yok tabi. İçeriklerinde bazı farklılıklar var ama genel olarak hepsi kaliteli.
Hardline veya Nutrendi tercih edicem teşekkür ederim

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Arif
Bunu almaya karar verdim aroma olarak ne önerirsin
Çikolata'dan şaşmamanı öneririm. Diğerleri bir süre sonra bayıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca kendi sitesinden hesap açıp satın al. Bir süre satın aldıkça puan birikiyor daha ucuza geliyor.

Bartuu

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çikolata'dan şaşmamanı öneririm. Diğerleri bir süre sonra bayıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca kendi sitesinden hesap açıp satın al. Bir süre satın aldıkça puan birikiyor daha ucuza geliyor.
Supplementler.com yanında hediyede veriyo o yüzden ordan almak istemiştim ama senin dediğin daha mantıklıymış

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Arif
Supplementler.com yanında hediyede veriyo o yüzden ordan almak istemiştim ama senin dediğin daha mantıklıymış
Yanında ne hediye veriyor ki? Eğer shaker ise onu hardline'ın kendisi sitesi de veriyor.

Bartuu

80+ Silver
Yanında ne hediye veriyor ki? Eğer shaker ise onu hardline'ın kendisi sitesi de veriyor.
Bunlardan birini veriyorda hardline da veriyosa çok daha mantıklıymış kendi sitesinden almak, bu arada referans kodun varsa verirsen gireyim kayıt olurken
1727314758729.png

Bartuu

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,928
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord