Arama sonuçları: *

1. AGUMBA

Koşuya başlamak için öneri

Pek bir programı uygulamana gerek yok önce biraz yürü 10-15 dakika da açma germe hareketleri yap sonra tamamen tükenene kadar koşabildiğin kadar koş tavsiyem orta tempoda koşmak Ben yavaş tempoda koşunca belim ağrıyor. Her gün kendini bir tık daha ileri atmaya bak. Benim sana tavsiyem bir de...
  2. AGUMBA

Kamburluk göz bozuklugu profesyonel mma boksörlüğe engelmidir?

Değildir kardeşim. Tek gözü veya tek kolu olup dövüşen de var ama tabikide bunlar büyük handikaplar
  3. AGUMBA

Zayıf biri boks yapabilir mi

Hobi olarak yapacaksan eğer sıkı antrenman yapıp güzel beslen iyi yemeye çalış kilonu da alırsın sıkı da kalırsın ama ben profesyonel olmak istiyorum diyorsan bu yaştan sonra anca tamamen kendini adarsan iyi yerlere gelirsin bence. Bide tabi maddi konular falan filan var. Ama yazılman ile...
  4. AGUMBA

kiloluyken kilo korumak mı definasyon mu ?

Bana sorarsan sakatlanmayacak şekilde ağır kaldırıp az bir şey kilo versen güzel olur. Ben de 1.85 im şu an kilom 82 falandı en son. Ben de 95 leri gördüm kickboks yapıyordum eğer antrenman yapıp sıkı bir vücudun olursa kilolu görünmezsin. Ben ozamanlar daha kalın duruyordum şu an daha atletik...
  5. AGUMBA

Spor yapmaya hevesliyim (obezim kilo vermem lazim)

İradeli ol da ne yaparsan yap. Az ye çok idman yap basit mantık olarak yediğinden fazlasını yakarsan zayıflarsın. Baktın zayıflayamıyorsun anla ki hala fazla yemek yiyorsun. Bu konuda sana prenses gibi davrananları değil gerçeği yüzüne vuranları dinle. Kilolu olmak hiçbir koşulda iyi bir şey...
  6. AGUMBA

Muay thai vs boks vs kickboks

Zevkine yapacaksan hangisi olduğu farketmez hepsi seni forma sokar ama aralarında en sert ve acımasız olanı muay thai
  7. AGUMBA

Spora başladım. Sorularım var.

Kanka sen önce bir başla da vücudun alışsın belkide hiçbir şeye gerek kalmayacak. Mesela ben spora başlayınca hemen şişiyorum bişey kullanmama gerek kalmıyor. Sen bi başla kendine bi bak şöyle ona göre hareket et
  8. AGUMBA

Bir sporcu günde ne kadar yulaf ezmesi tüketmeli?

7 posta rahat var
Top Bottom