Neler Yeni

Koşuya başlamak için öneri

Zertyuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Onur Baran
işim gereği pek hareketli bir hayata sahip değilim açık havada koşuya başlamak istiyorum spor geçmişimde yok pek sizce nasıl bir program uygulamalıyım epey zamanım var

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
işim gereği pek hareketli bir hayata sahip değilim açık havada koşuya başlamak istiyorum spor geçmişimde yok pek sizce nasıl bir program uygulamalıyım epey zamanım var
Pek bir programı uygulamana gerek yok önce biraz yürü 10-15 dakika da açma germe hareketleri yap sonra tamamen tükenene kadar koşabildiğin kadar koş tavsiyem orta tempoda koşmak Ben yavaş tempoda koşunca belim ağrıyor. Her gün kendini bir tık daha ileri atmaya bak. Benim sana tavsiyem bir de herhangi bir hedef koyma kendine yapabildiğinin en sonuna kadar git

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Spor yapan biri olarak ilk başta minimal hedefler ile başlamak her zaman daha iyidir.Çünkü sporda önemli olan süreklilik yani örnek olarak bir hafta 5 gün koşu yapıp diğer hafta 3 gün sonrasında ki hafta hiç yapmamak yerine her hafta düzenli olarak sabahleyin size uygun bir zamanda koşu yapabilirsiniz.Kısaca ilk başta kendi zamanınıza uygun bir periyot seçmeniz lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,602
Üyeler
164,534
Son üye
WilberLegros
Top Bottom