Arama sonuçları: *

1. D

Temel hareketler yerine alternatif hareketler?

ppl daha verilmi olabilir senin için, haftada 3 gün gidiyorum demıssın nasıl 1 haftada 2 bölge çalışıcaksın ki. Ayrıca yeteri kadar dinlenirsen çalışılabilir fakat 3 gün gittiğini varsayarsak, pazartesi push, çarsamba pull, cuma legs, pplde kol eksik kalıyor kendine göre 1 günde kol+karın...
  2. D

3 gün gidiyorum demişsin biraz az ama gitmemekten iyidir, tavsiyem ppl veya fullbody yapmandan yana
  3. D

ohp için düz kucuk bar alıp yapabilirsin, dips ve barfiks için dediklerin doğru yapılabilir fakat daha önceden spor geçmişin varmı? 5x5 yerine fullbody yapabilirsin. Anternman sonunda eğimli hafif tempo (4-5) kardiyoyu unutma
  4. D

Protein tozu önerisi

onlar daha iyi biliyo kanka ne desek bos
  5. D

Protein tozu önerisi

peynir altı suyunun ne gibi bi sağlık sorununa sebep oluyo veya naturalliği bozuyor
  6. D

Protein tozu önerisi

grizzone fiyatına göre kâfi pazarlaması iyi yapıldı tiktok sayesinde, gaineri bende var 1 senedir waffle aromalı cok şekerli önermem ve gram karışmıyor yapış yapış topaklanıyor su içinde, kendilerini düzeltmişmidir bilmiyorum denemedim, nutrade, high nutration cart curt markalarını alma...
  7. D

Protein tozu önerisi

çikolatalı sut iç daha iyi boş ürün wpc değeri belli değil alıcaksan bilindik kendini kanıtlamış markalardan al
  8. D

Protein tozu önerisi

çoğu marka aroma konusunda başarısız eğer bütçen varsa HİQ öneririm fiyatları abartı ama hak ediyor almışken düzgün bir şey al, suya attığın gibi 2 çalkalamada karışıyor ve köpürmüyor gayet güzel
Top Bottom