Neler Yeni

Protein tozu önerisi

Burak001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak Önver
Düzenli fitnessa basladım öncesinden spor gecmisim var. Sporun yanında ufak destekleyici protein takviyesi düşünüyorum ama önceden ne aldim ne kullandım.

Destekleyici anlamda asla ağır olmayan sağlıklı temiz önerebileceğiniz markalar nedir?
Bro bütçen varsa weider optimum öneririm createinde almanı öneririm reflex
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu nasıl sizce?
Önermem

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Ömer Keskin
arkadaşlar git kıyma al, tavuk al gibi yorumlar gerçekten boş. Özellikle diyet döneminde insanın canı bi tatlı istiyor, şekerli bir tat istiyor. Gayet alınabilir, kullanılabilir bir ürün. Bana göre kreatinden sonra gelen en önemli supplement. Serkan Yimselin bir postunda hardline wheyin içeriğinin kötü olduğunu gördüm. Postu da atarım birazdan. Bence grizzone wpc80 veya swiss gold kullanabilirsin.

Posta göre testi 2 marka geçiyor. Biri supplementler diğerini bilmiyorum. Şahsen swisse ve grizzonea güvenme sebebim, marka sahipleri ve sponsor olduğu kişiler ve tabii ki analiz raporları.
Protein tozunuda kitap alır gibi sadece kapak resmine bakarak aaa bu çok janjanlı diyerek alınıyor. Yediğin içtiğin birşeye çok daha dikkat etmelisin. Protein oranı kaç , yazdığın gibi içeriğinde şişirme (hile) var mı? Hangi ısıl işleme tabii tutulmuş? Hangi hammaddeyi kullanmış? BCAA , EAA oranı kaç? Bunları öğrendikten sonra en son kullanıcı yorumlarına bakmalı.

eneskaya6

80+ Silver
Bro bütçen varsa weider optimum öneririm createinde almanı öneririm reflex

Önermem
weider cok ucuk fiyatti o kadar düşünmüyorum. 5k falandi.
bu nasil

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
Hasan
Protein tozunuda kitap alır gibi sadece kapak resmine bakarak aaa bu çok janjanlı diyerek alınıyor. Yediğin içtiğin birşeye çok daha dikkat etmelisin. Protein oranı kaç , yazdığın gibi içeriğinde şişirme (hile) var mı? Hangi ısıl işleme tabii tutulmuş? Hangi hammaddeyi kullanmış? BCAA , EAA oranı kaç? Bunları öğrendikten sonra en son kullanıcı yorumlarına bakmalı.
Evet katılıyorum sana. İlk önce günlük protein ihtiyacını etten, tavuktan karşılayacak bi maddi durumun varsa, protein tozu alımında bir problem görmüyorum ben. Hatta yukarda bahsettiğim gibi benim canım tatlı çekiyor ve gerekli duyuyorum, maddi durumum da el veriyor, neden almayalım ki? Haklısın, ilk önce içeriği hakkında araştırma yapılmalı ve sonra kullanıcı yorumlarına bakılmalı zaten.

bu nasil
Hiq Türkiye'de bilinen en kaliteli supplement markası diyebilirim. Gözün kapalı alışveriş yapabilirsiniz.

eneskaya6

80+ Silver
Evet katılıyorum sana. İlk önce günlük protein ihtiyacını etten, tavuktan karşılayacak bi maddi durumun varsa, protein tozu alımında bir problem görmüyorum ben. Hatta yukarda bahsettiğim gibi benim canım tatlı çekiyor ve gerekli duyuyorum, maddi durumum da el veriyor, neden almayalım ki? Haklısın, ilk önce içeriği hakkında araştırma yapılmalı ve sonra kullanıcı yorumlarına bakılmalı zaten.

Hiq Türkiye'de bilinen en kaliteli supplement markası diyebilirim. Gözün kapalı alışveriş yapabilirsiniz.
sağolasın. Günlük sağlıklı ve yeterli beslenmeye calisiyorum ama insan hergun yemek hazirlayamayabiliyor ya da hergun tavuk et vs bayiyor yemeklerin yanına ufaktan destekleyici amaclı neden olmasın dediğiniz gibi

Burak001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak Önver
bu nasil
Öneririm bunu fp ürün

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Arif
HIQ iyidir alınır.

Bu videoyu izleyerek fikir edinebilirsin kanka.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,575
İsim
Mert Metshi

bu nasıl sizce?
kullaniyorum iyi
bu nasil
bu da iyi

Merdocum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mert YILDIRIM
İlgilendiği Kategoriler
Genel
Bu tozlar karaciğere zarar veriyor diye biliyorum ben. Doğal yollarla alınan protein sağlık açısından çok daha iyi.

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
natural kas dostum pek çok sağlık sorunlarına neden olur fizik natural olmayınca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,215
Üyeler
163,444
Son üye
Smttmms
Top Bottom