Arama sonuçları: *

1. Furkan Yurtlu

Fitness, vücut geliştirme ve powerlifting sorun cevaplayayım.

chest press-dambıl üst göğüs-dambıl göğüs-göğüs açma makinası var onları yapıyorum kısacası bench dısında hepsi
  2. Furkan Yurtlu

bizim salona gelenler var 1 ayda affedersiniz ama köpek gibi vücut yapıyor kollar falan göğüs falan benim kol 35-36 santim
  3. Furkan Yurtlu

4 aydır spora gidiyorum bi türlü göğüslerimi belli edemiyorum cok az varlar yani boy 176 kilo 65 bench presse yatmıyorum yasım 17 boyum kısa kalmasın diye hoca yatırmıyor önerin nedir nasıl cıkarabilirim o göğüsleri
  4. Furkan Yurtlu

Salonlar Kapandı :( Napıcaz Aga

alla alla vallaha bizim salonda daha sorun yok henüz
  5. Furkan Yurtlu

Salonlar Kapandı :( Napıcaz Aga

benim salon hayla açık sizlerinki niye kapandı acaba
  6. Furkan Yurtlu

Fitness Programı Önerir misiniz ?

başlangıc deil ya benimki 4. ay oluyor işte
  7. Furkan Yurtlu

180 boy 65 kilo bu kadar yeter mi ? 1605900381 dambıllarla yapıyorum onun yerine 1605900475 kanka eyvallah da sana soru sorucam şimdi Low Row makinesi var ya hani üstteki kol sırt içindi de alttaki kol ne içindi bana söylermisin
  8. Furkan Yurtlu

full body için program nasıl olmalı ya benim vardı da kayboldu 1605896315 bench li önerebilirmisin
  9. Furkan Yurtlu

arkadaşlar ben 3 ay fitness vücüt yapmak için gittim programım vardı bi gun göğüs bi gün sırt bi gün omuz ama bench press yapmıyorum boyum kısa kalır diye o yüzden bench press olmadan bana program önerir misiniz? pzt salı carsamba persembe için göğüs omuz sırt sadece bacak günlerimi biliyorum cunku
Top Bottom