Neler Yeni

Fitness Programı Önerir misiniz ?

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
arkadaşlar ben 3 ay fitness vücüt yapmak için gittim programım vardı bi gun göğüs bi gün sırt bi gün omuz ama bench press yapmıyorum boyum kısa kalır diye o yüzden bench press olmadan bana program önerir misiniz? pzt salı carsamba persembe için göğüs omuz sırt sadece bacak günlerimi biliyorum cunku

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
arkadaşlar ben 3 ay fitness vücüt yapmak için gittim programım vardı bi gun göğüs bi gün sırt bi gün omuz ama bench press yapmıyorum boyum kısa kalır diye o yüzden bench press olmadan bana program önerir misiniz? pzt salı carsamba persembe için göğüs omuz sırt sadece bacak günlerimi biliyorum cunku
Boyun kısa kalır bosver hepsi zararlı. Benchsiz 😢

tamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
tamer mercan
knk benchsiz fitness yemeksiz hayat gibidir

kingteker

80+
Günleri bölgesel olarak ayırmak yerine full body çalışmanı öneririm kardeşim. Ayrıca sık sık kardiyo ve çeviklik çalış hantal kalma kesinlikle. Spor yapanların en büyük hataları bunlar oluyor bölgesel geliştirip diğer kaslarını zayiflatiyorlar ve çok hantal kaliyorlar. İdeal bir vücut için full body + kardiyo ve çeviklik idmanları uygulayabilirsin. Antrenmanın 1 buçuk saati geçmesin.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Lütfen bilgisine güvendiğim bir koç tan 1e1 destek al yeri burası değil.

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Günleri bölgesel olarak ayırmak yerine full body çalışmanı öneririm kardeşim. Ayrıca sık sık kardiyo ve çeviklik çalış hantal kalma kesinlikle. Spor yapanların en büyük hataları bunlar oluyor bölgesel geliştirip diğer kaslarını zayiflatiyorlar ve çok hantal kaliyorlar. İdeal bir vücut için full body + kardiyo ve çeviklik idmanları uygulayabilirsin. Antrenmanın 1 buçuk saati geçmesin.
full body için program nasıl olmalı ya benim vardı da kayboldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boyun kısa kalır bosver hepsi zararlı. Benchsiz 😢
bench li önerebilirmisin

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Şimdi kankam
Pazartesi Günü
5x5 Bench Press
Ardından dumbell fly 4x10 yapabilirsin.
Sonra Overhead Press veya Military Press İnternetten bak sen seç hangisini yapacağına. OHP ise 5x5 öneririm yine.
Sonra Lateral Raise yapıp 1 hareket de arka kol seç. 4x10-12 yapabilirsin yine.

Sırt için yani Çarşamba günü Barfiks veya Lat Pulldown
Bentover Row 5x5 yine :)
3x5 de deadlift yaparsın 1 harekette biceps hareketi seç kendine onu yap.
Cuma günüde bacak çalışırsın
Squat
Leg Extension ve Leg Curl sonada 1 kalf çalışması. Tamamdır :) Kolay gelsin. Her hafta çalıştığın ağırlığı en az 2.5 salonda varsa 1.25 kg olarak arttır :) ağırlık artıramıyorsan tekrarı arttır. Gerisi beslenmene kalıyor. Biraz uzun oldu umarım yardımcı olmuşumdur.

Excator23cm

80+ Gold
bench'siz olmaz göğüs antremanını nasıl yapıyosun o zaman

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Kardeşim ben ünide alıyorum fitness dersini ve bu nedenle program veremem senin durumunu görmeden bilgilerin önemli program için
180 boy 65 kilo bu kadar yeter mi ?

bench'siz olmaz göğüs antremanını nasıl yapıyosun o zaman
dambıllarla yapıyorum onun yerine

Şimdi kankam
Pazartesi Günü
5x5 Bench Press
Ardından dumbell fly 4x10 yapabilirsin.
Sonra Overhead Press veya Military Press İnternetten bak sen seç hangisini yapacağına. OHP ise 5x5 öneririm yine.
Sonra Lateral Raise yapıp 1 hareket de arka kol seç. 4x10-12 yapabilirsin yine.

Sırt için yani Çarşamba günü Barfiks veya Lat Pulldown
Bentover Row 5x5 yine :)
3x5 de deadlift yaparsın 1 harekette biceps hareketi seç kendine onu yap.
Cuma günüde bacak çalışırsın
Squat
Leg Extension ve Leg Curl sonada 1 kalf çalışması. Tamamdır :) Kolay gelsin. Her hafta çalıştığın ağırlığı en az 2.5 salonda varsa 1.25 kg olarak arttır :) ağırlık artıramıyorsan tekrarı arttır. Gerisi beslenmene kalıyor. Biraz uzun oldu umarım yardımcı olmuşumdur.
kanka eyvallah da sana soru sorucam şimdi Low Row makinesi var ya hani üstteki kol sırt içindi de alttaki kol ne içindi bana söylermisin

kingteker

80+
180 boy 65 kilo bu kadar yeter mi ?

dambıllarla yapıyorum onun yerine

kanka eyvallah da sana soru sorucam şimdi Low Row makinesi var ya hani üstteki kol sırt içindi de alttaki kol ne içindi bana söylermisin
Bench pres s (8-8-10)

Lat pull down(8-8-10)

Military press(8-8-10)

Leg pres(8-8-10)

Leg curl(8-8-10)

Biceps curl (8-8-10)

Triceps push down(8-8-10)

Başlangıç için bunu önerebilirim bench press yapmicaksan sıkıntı değil dips ve sınav ile eksiğini kapatabilirsin ama bench yapmicaksan bunları yapman gerek beslenmeme önem ver protein ve karbonhidrat ağırlıklı beslen programı 3 hafta uygula pzt çarş cuma olarak 1 gün ek yapacaksan çeviklik antrenmanı yap

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Bench pres s (8-8-10)

Lat pull down(8-8-10)

Military press(8-8-10)

Leg pres(8-8-10)

Leg curl(8-8-10)

Biceps curl (8-8-10)

Triceps push down(8-8-10)

Başlangıç için bunu önerebilirim bench press yapmicaksan sıkıntı değil dips ve sınav ile eksiğini kapatabilirsin ama bench yapmicaksan bunları yapman gerek beslenmeme önem ver protein ve karbonhidrat ağırlıklı beslen programı 3 hafta uygula pzt çarş cuma olarak 1 gün ek yapacaksan çeviklik antrenmanı yap
başlangıc deil ya benimki 4. ay oluyor işte

Mustafa Emre Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa emre koç
Instagram
Mustafae_k
Ağırsağlam ın sitesine gir 5x5 programına bak düzgün şekilde yolunu bulursun

Top Bottom