Neler Yeni

Fitness, vücut geliştirme ve powerlifting sorun cevaplayayım.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Çok saçma bi vücudum var bilmiyorum başkalarında da böyle mi ne kadar ağırlık kaldırsam diyet yapsam kilo veremiyorum sadece koşarsam kilo veriyorum buda epey yoruyor pandemi spordan da uzak bıraktı sonumuz hayrola
Yaş kaç acaba sakıncası yoksa ?

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Spor konusunda ne kadar istekli olup olmadığınız bu noktada önemli. Hepimiz kötü olaylar yaşıyoruz. Kimisi yaşadığı kötü olayların hıncını ağırlıklardan alırken kimisi uzaklaşabiliyor. Kişiden kişiye değişkenlik gösteren bir durum. Başlamak istiyorsanız başlayın. Motivasyon önemli demek isterdim ama motivasyon sizi a noktasından b noktasına belki götürür ya da götürmez. Uzun süre devam etmek istiyorsanız Disiplin, disiplin, disiplin!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pandemi döneminde dengesi bozulmayan tek bir kişi yoktur diye düşünüyorum. Bu dönemde kilo almanız gayet normal karşılanabilir ama aldığınız kilolardan şikayetçiyseniz önce yediklerinize dikkat edeceksiniz. Spor salonuna gitmeye vaktim yok demişsiniz. Amacınız sadece kilo vermek ise bol bol yürüyebilir, tempolu koşular yapabilir, ip atlayabilir veya basket vb. aktiviteler yapabilirsiniz. Arkadaşım yok vb. cümleler kurmayı düşünürseniz unutmayın bunların hepsi tek başınıza yapabileceğiniz şeyler.
Haklısınız pazartesi günü başlayayım bari kaldığım yerden. Teşekkür ederim yorum için.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Selamlar,
Bu konularda sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz. Bilgisayara geçtiğimde cevaplayacağım.
hocam ben bundan 3 yıl evvel (13 yaş) kolumu 8 yerden parçalı kırdım. Temmuz sonundan ekimin ortalarına kadar devam ettim ve faydasını da gördüm lakin halısahada aynı kolumun bileğini kırdım şımdı arada 6.5-7 hafta geçti (alçı çıkmasından ise 3.5-4) ve devam etmeye korkuyorum tekrar sıkıntı çıkar diye devam etmeli miyim ayrıca tekrar kırarsam platin takılır mı(doktor son kırmada büyüme çekirdeklerinin orayı kırdğımı söyledi toplamda 2 kez alçıya alındı kolum)

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
hocam ben bundan 3 yıl evvel (13 yaş) kolumu 8 yerden parçalı kırdım. Temmuz sonundan ekimin ortalarına kadar devam ettim ve faydasını da gördüm lakin halısahada aynı kolumun bileğini kırdım şımdı arada 6.5-7 hafta geçti (alçı çıkmasından ise 3.5-4) ve devam etmeye korkuyorum tekrar sıkıntı çıkar diye devam etmeli miyim ayrıca tekrar kırarsam platin takılır mı(doktor son kırmada büyüme çekirdeklerinin orayı kırdğımı söyledi toplamda 2 kez alçıya alındı kolum)
Bu konuda bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem. Sizin için en sağlıklısı doktorunuzla iletişim halinde olmak, içiniz rahat etmiyorsa birkaç farklı doktora gidebilirsiniz.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Bu konuda bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem. Sizin için en sağlıklısı doktorunuzla iletişim halinde olmak, içiniz rahat etmiyorsa birkaç farklı doktora gidebilirsiniz.
tamamdır hocam sağolun şimdiden inşallah bu hareketi yanlış yapmam .d

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Forumda size cevap vermeme kararı aldım. O yüzden cevap veremiyorum.
Jojuk dediğim için alındıysan özür dilerim çocuk kelimesini hiç sevmem abim 18 yaşından küçük olduğu ve kilolu olduğu için fitness a gidecek.

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Selamlar,
Bu konularda sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz. Bilgisayara geçtiğimde cevaplayacağım.
4 aydır spora gidiyorum bi türlü göğüslerimi belli edemiyorum cok az varlar yani boy 176 kilo 65 bench presse yatmıyorum yasım 17 boyum kısa kalmasın diye hoca yatırmıyor önerin nedir nasıl cıkarabilirim o göğüsleri

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Yaş 16 karantinadan önce 104 kiloydum şuan 120
Yaşın daha çok küçük çok hızlı kilo alıp vermeye müsaitte bir vücut tipin olduğundan böyle dalganlanmalar normal. Tabi normal deyip salmamak lazım kontrollu davranmak lazım ama vücudunuzun doğal olarak gelişimini tamamlaması için bile önünüzde bir 5 6 yılınız var. Devam edin daha çok yolunuz var. :)

Mustafa Emre Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa emre koç
Instagram
Mustafae_k
4 aydır spora gidiyorum bi türlü göğüslerimi belli edemiyorum cok az varlar yani boy 176 kilo 65 bench presse yatmıyorum yasım 17 boyum kısa kalmasın diye hoca yatırmıyor önerin nedir nasıl cıkarabilirim o göğüsleri
Bence o hocayla devam etmeyin ne kadar saçma söyledikleri
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaşın daha çok küçük çok hızlı kilo alıp vermeye müsaitte bir vücut tipin olduğundan böyle dalganlanmalar normal. Tabi normal deyip salmamak lazım kontrollu davranmak lazım ama vücudunuzun doğal olarak gelişimini tamamlaması için bile önünüzde bir 5 6 yılınız var. Devam edin daha çok yolunuz var. :)
Teşekkürler 😊

Top Bottom