Neler Yeni

Fitness, vücut geliştirme ve powerlifting sorun cevaplayayım.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
chest press-dambıl üst göğüs-dambıl göğüs-göğüs açma makinası var onları yapıyorum kısacası bench dısında hepsi
Yani yaptıkların ile de göğüs yapılır yapılmaz diye bir şey yok siz acele ediyorsunuz gibi geldi bana 4 ay kısa bir süre. Güzel beslenin makronuzu mikronuzu hesaplayın, antrenmanın hakkını verin o göğüsler büyüyecek.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Çok zayıfım.
Kilo :65
Boy :1.90

Nasıl kilo alırım ya? İştah yok. Yemek yemek istemiyorum. Sadece açlık hissini yok edecek kadar yiyorum. Eylül ayında 1 aylık fitness deneyimim oldu fakat okul açıldığı için 1 ay sonra bıraktım. 1 ayda çok değişiklik tabi olmadı ama ıyi iyi hissediyordum o zamanlar dinçlik olarak.

Nasıl iştahımı açabilirim, evde ekipmansız nasıl bir rutin izlerim? Kiloyu kas olarak almak istiyorum.
Yaşınız daha çok küçük. Pandemi dönemi vs sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz ama şunu söyleyebilirim. Kas olarak kilo almak istiyorsanız öncelikle düzenli bir hayatınız antrenman programınız beslenme programınızı vs. oluşturmalısınız. Hiç spor geçmişi olmayan birinin spora adapte olması zaten 2 ay sürüyor diyebiliriz. Kas olarak kilo almak zordur uzun sürer. Yiyemiyorum diyorsunuz ama yiyeceksiniz. Yeri gelicek at gibi yulaf yiyeceksiniz, pilav yemekten midenizin bulandığı anlar olucak. İştahım yok diyorsunuz. Başlarda yemek yemekte zorlanmanız gayet normal. Sedanter bir bireyken yediklerinize çok dikkat etmessiniz. Günlük kalori ihtiyacınızdan daha fazlasını yemek zorundasınız kilo almak için ve bu zamanla rayına oturan bir şey yedikçe alışırsınız zamanla. Başlarda kötü gelen yulaf seversiniz falan güzel şeyler bunlar :D Bide şunu söyleyeyim kardiyo yapma zayıfsın zaten diyenler olucak onları dinleme olur mu :)

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
Bu sektörde duyduğum zaman koşarak uzaklaşmak istediğim soru tipi 'ne kadar sürede yaparım hocam?' budur. Sizi yakından tanımıyorum. Amacınız sadece kilo vermekse yapmanız gereken yediklerinizin hesabını tutmak ve gün içerisindeki hareketliliğiniz arttırmaktan geçiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sabah kalktığında esneme, core egzersizleri, bel egzersizleri vs yapmanı tavsiye ederim. Bunlar zaten basit hareketler. Hareketlere bakıp kendine uygun bir rutin oluşturabilir ya da güvendiğin bir hocadan yardım alabilirsin. Sabah yaptığın 10 15 dakikalık rutinler hayat kalitenizi arttıracaktır.

Çok mu yiyoruz acaba :)
Evet hocam haklısınız ama hiçbir şey yemiyorum hatta görseniz bi insan bunla nasıl yaşar ersiniz ama su içemediğim için metabolizma yavaş kalıyor o nedenle kilo veremiyorum son zamanlarda su içmeye başladım benim sorum sadece o her gün olan 2 saatlik açıkta önerdiğiniz hareket vs. gibi şeyler var mı.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Evet hocam haklısınız ama hiçbir şey yemiyorum hatta görseniz bi insan bunla nasıl yaşar ersiniz ama su içemediğim için metabolizma yavaş kalıyor o nedenle kilo veremiyorum son zamanlarda su içmeye başladım benim sorum sadece o her gün olan 2 saatlik açıkta önerdiğiniz hareket vs. gibi şeyler var mı.
Eğer başka bilmediğiniz bir probleminiz yoksa düzensiz beslenmenizde kilo almanıza sebep olur zaten. İlk önce beslenme işini rayına oturtacaksınız günde min. 3 litre su içeceksiniz. Onun dışında 2 saatlik boşlukta tempolu yürüyüşler bile sizi amacınıza ulaştırır.

yaş boy kilo kaç bende powerlifterım
benim mi :)

VitoScaletta

80+ Gold
Eğer başka bilmediğiniz bir probleminiz yoksa düzensiz beslenmenizde kilo almanıza sebep olur zaten. İlk önce beslenme işini rayına oturtacaksınız günde min. 3 litre su içeceksiniz. Onun dışında 2 saatlik boşlukta tempolu yürüyüşler bile sizi amacınıza ulaştırır.

evet

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya

deneyeceğim başka çare yok yukarıya doğru gidiyoruz ;)

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Göktürk Özdemir
16 yaş 130 leg p. 80 deadlift 40 squat 20 kg 50 tek kol 50 diğeri dambıl günde 25000-30000kg arası ağırlık 2 saat cardio

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,034,684
Üyeler
164,039
Son üye
oralet_seven
Top Bottom