Neler Yeni

Fitness, vücut geliştirme ve powerlifting sorun cevaplayayım.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Göktürk Özdemir
Knk bende kilo var ama nasıl çok seri şekilde verebilirim sağlıklı besleniyorum beslenmem iyi corona biterse çok yi şekilde spora gidicem neler yapmamı önerirsin 1.78 boy 110 kg acilen vermem gerek

VitoScaletta

80+ Gold
Knk bende kilo var ama nasıl çok seri şekilde verebilirim sağlıklı besleniyorum beslenmem iyi corona biterse çok yi şekilde spora gidicem neler yapmamı önerirsin 1.78 boy 110 kg acilen vermem gerek
çok seri bi şekilde verirsen geri alırsın acelen yok yavaş yavaş ve ağırlık kaldırarak ver

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Göktürk Özdemir
geçen yaz üsetteki yorumda bahsettiğim gibi ağırlık kaldırdım 3 ayda abartısız 1m kilo kaldırdım 5 6 kilo verdim sadece

VitoScaletta

80+ Gold
geçen yaz üsetteki yorumda bahsettiğim gibi ağırlık kaldırdım 3 ayda abartısız 1m kilo kaldırdım 5 6 kilo verdim sadece
eğer çok uzun süre aç kaldıysan saçma diyetler yaptıysan ilk başta cheat meal yap metabolizman çok yavaştır onu kendine getir cips çikolata ye ondan sonra hamur işi alkol şeker çikolata herşeyi bırak ev yemeğiyle kilo alamazsın zaten yavaş yavaş verirsin sağlığına kavuşursun

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
13 Yaşındayım 61 kiloyum 8. e gidiyorum çoğu gün 8.30 dan 1 e kadar okulun canlı dersleri, 15:15 ten 19:00 a kadar da dershanenin canlı dersleri oluyor. Aralarda da hep soru çözmeye çalışıyorum. Pazartesi 13:10 dan sonra, Cuma 13:10 dan sonra, Pazar full boşum.
1. Kilom çok mu? (sanırım öyle 😔)
2. Nasıl bir yol izleyebilirim?

VitoScaletta

80+ Gold
13 Yaşındayım 61 kiloyum 8. e gidiyorum çoğu gün 8.30 dan 1 e kadar okulun canlı dersleri, 15:15 ten 19:00 a kadar da dershanenin canlı dersleri oluyor. Aralarda da hep soru çözmeye çalışıyorum. Pazartesi 13:10 dan sonra, Cuma 13:10 dan sonra, Pazar full boşum.
1. Kilom çok mu? (sanırım öyle 😔)
2. Nasıl bir yol izleyebilirim?
değil kardeşim takma 8 in yazında fitness a yazıl 3 ayda toparlarsın çikolata şeker hamur işi yeme istediğin kadar ev yemeği ye kilo almazsın verirsni

ocen45

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Necati Adıyaman
Spor konusunda ne kadar istekli olup olmadığınız bu noktada önemli. Hepimiz kötü olaylar yaşıyoruz. Kimisi yaşadığı kötü olayların hıncını ağırlıklardan alırken kimisi uzaklaşabiliyor. Kişiden kişiye değişkenlik gösteren bir durum. Başlamak istiyorsanız başlayın. Motivasyon önemli demek isterdim ama motivasyon sizi a noktasından b noktasına belki götürür ya da götürmez. Uzun süre devam etmek istiyorsanız Disiplin, disiplin, disiplin!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pandemi döneminde dengesi bozulmayan tek bir kişi yoktur diye düşünüyorum. Bu dönemde kilo almanız gayet normal karşılanabilir ama aldığınız kilolardan şikayetçiyseniz önce yediklerinize dikkat edeceksiniz. Spor salonuna gitmeye vaktim yok demişsiniz. Amacınız sadece kilo vermek ise bol bol yürüyebilir, tempolu koşular yapabilir, ip atlayabilir veya basket vb. aktiviteler yapabilirsiniz. Arkadaşım yok vb. cümleler kurmayı düşünürseniz unutmayın bunların hepsi tek başınıza yapabileceğiniz şeyler.
Peki basketbol yediklerimize dikkat edip bunun üstüne yürüyüş ve basketbol yaparak göbek yağı eritebilir miyiz ?

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Peki basketbol yediklerimize dikkat edip bunun üstüne yürüyüş ve basketbol yaparak göbek yağı eritebilir miyiz ?
Yağ oranınızı düşürebilirsiniz ancak bölgesel yağ eritmek mümkün değil.

Top Bottom