Knk bende kilo var ama nasıl çok seri şekilde verebilirim sağlıklı besleniyorum beslenmem iyi corona biterse çok yi şekilde spora gidicem neler yapmamı önerirsin 1.78 boy 110 kg acilen vermem gerek
Knk bende kilo var ama nasıl çok seri şekilde verebilirim sağlıklı besleniyorum beslenmem iyi corona biterse çok yi şekilde spora gidicem neler yapmamı önerirsin 1.78 boy 110 kg acilen vermem gerek
eğer çok uzun süre aç kaldıysan saçma diyetler yaptıysan ilk başta cheat meal yap metabolizman çok yavaştır onu kendine getir cips çikolata ye ondan sonra hamur işi alkol şeker çikolata herşeyi bırak ev yemeğiyle kilo alamazsın zaten yavaş yavaş verirsin sağlığına kavuşursun
13 Yaşındayım 61 kiloyum 8. e gidiyorum çoğu gün 8.30 dan 1 e kadar okulun canlı dersleri, 15:15 ten 19:00 a kadar da dershanenin canlı dersleri oluyor. Aralarda da hep soru çözmeye çalışıyorum. Pazartesi 13:10 dan sonra, Cuma 13:10 dan sonra, Pazar full boşum.
1. Kilom çok mu? (sanırım öyle )
2. Nasıl bir yol izleyebilirim?
13 Yaşındayım 61 kiloyum 8. e gidiyorum çoğu gün 8.30 dan 1 e kadar okulun canlı dersleri, 15:15 ten 19:00 a kadar da dershanenin canlı dersleri oluyor. Aralarda da hep soru çözmeye çalışıyorum. Pazartesi 13:10 dan sonra, Cuma 13:10 dan sonra, Pazar full boşum.
1. Kilom çok mu? (sanırım öyle )
2. Nasıl bir yol izleyebilirim?
Spor konusunda ne kadar istekli olup olmadığınız bu noktada önemli. Hepimiz kötü olaylar yaşıyoruz. Kimisi yaşadığı kötü olayların hıncını ağırlıklardan alırken kimisi uzaklaşabiliyor. Kişiden kişiye değişkenlik gösteren bir durum. Başlamak istiyorsanız başlayın. Motivasyon önemli demek isterdim ama motivasyon sizi a noktasından b noktasına belki götürür ya da götürmez. Uzun süre devam etmek istiyorsanız Disiplin, disiplin, disiplin!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pandemi döneminde dengesi bozulmayan tek bir kişi yoktur diye düşünüyorum. Bu dönemde kilo almanız gayet normal karşılanabilir ama aldığınız kilolardan şikayetçiyseniz önce yediklerinize dikkat edeceksiniz. Spor salonuna gitmeye vaktim yok demişsiniz. Amacınız sadece kilo vermek ise bol bol yürüyebilir, tempolu koşular yapabilir, ip atlayabilir veya basket vb. aktiviteler yapabilirsiniz. Arkadaşım yok vb. cümleler kurmayı düşünürseniz unutmayın bunların hepsi tek başınıza yapabileceğiniz şeyler.