Rampage KB-R105
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
@Deadlifter en hızlı nasıl karın kası çıkarırım ?
Doğru antrenman yapmayı öğrenip mutfak kısmına özen göstererek.@Deadlifter en hızlı nasıl karın kası çıkarırım ?
tamam teşekkürler nasıl antremanlar yapmalıyımDoğru antrenman yapmayı öğrenip mutfak kısmına özen göstererek.
Hakkınızda hiçbir şey bilmeden yardımcı olmam çok zortamam teşekkürler nasıl antremanlar yapmalıyım
Hocam ben 1 ay boyunca fitness yaptım bench presse falan da girdim salonda olan tüm aletleri yaptım yani ama elimden gelen en ağırını yaptım mesela 40 kiloda az zorlaniyorsam 50 yapıp kendimi zorladım baya pandemi yüzünden bıraktım devam etmeyi düşünüyorum zaten boyum kısa 1.67 boyuma çok büyük bir etkisi olur mu uzamayi engeller miSelamlar,
Bu konularda sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz. Bilgisayara geçtiğimde cevaplayacağım.
Engellemez.Hocam ben 1 ay boyunca fitness yaptım bench presse falan da girdim salonda olan tüm aletleri yaptım yani ama elimden gelen en ağırını yaptım mesela 40 kiloda az zorlaniyorsam 50 yapıp kendimi zorladım baya pandemi yüzünden bıraktım devam etmeyi düşünüyorum zaten boyum kısa 1.67 boyuma çok büyük bir etkisi olur mu uzamayi engeller mi
Spor salonuna gitmeyerek belirli ölçüde kilo verebilirsin. Yediğin öğünleri azaltmakla başla. Kalorisi yüksek yağlı şekerli yüksek karbonhidrat içeren besinlerden ziyade protein odaklı ama tabi ki de Sebze meyve odaklı besinler tüketmelisin.Bu neden onu cevaplıyım her insanın metabolizması farklıdır ve ondan dolayı her insanın günlük kullandığı kalori farklıdır.Kilo vermek çok basit günlük ortalama alman gereken kalorinin altında olursan vücut bu enerjiyi karşılamak için yağlara saldırır ve kilo verirsin mesela günlük ortalama 1500 kalori alman gerekiyorsa bunu 1000-1200 civarların da tutmalısın.Bunu da yukarıda anlattığımı uygulayarak ulaşabilirsin.Bir de spor yapmak bu da senin ortalama alman gereken kalori evde oturuyorken 1500 ise hareketlendiğin zaman yaani spor yaptıgın zaman kalori yakarak alman gereken kalorin günlük örneğin 2000 e çıkıcak. Sen de bunu karşılamadıgında dogru orantılı bir şekil de kilo verebiliceksin. Su içmeyi ihmal etme!4 yıllık bir fitness hayatım var bu benim için spor değil bir hayat mücadele kendimi çok geliştirdim ve ortada gezen bütün yalan yanlış bilgilere karnım tok!Başka sormak istediğin bir şey olursa yazarsın.Kilo vermek için önerebileceğin bir şey varmı? Çok bozuldu dengem bu ara, fazla kilo aldım. Ne tür bir kaynak önerirsin?Spor salonuna gitmeye vaktim yok malesef.
Boy uzaması ağırlık kaldırmana veya basketbol oynamana bakmaz bu yanlış bilgi kardeşim.Halterciler kısa boylu oluyor derler hayır! Adamlar kısa boylu oldukları için bunu yeteneğe çevirip halterci oluyor bu işte uzun boylulardan avantajları şudur ki halterciler ağırlıgı yukarı kadar kaldırdıgın da ki mesafeyle uzun boylu birinin kaldırdıgı mesafe farklı ki kısalar için kolay oluyor bu iş ondan.Basketciler de adamlar uzun boylu oldukları için bunu bir fırsata çeviri basketbol oynuyorlar hepsi bu.Hocam ben 1 ay boyunca fitness yaptım bench presse falan da girdim salonda olan tüm aletleri yaptım yani ama elimden gelen en ağırını yaptım mesela 40 kiloda az zorlaniyorsam 50 yapıp kendimi zorladım baya pandemi yüzünden bıraktım devam etmeyi düşünüyorum zaten boyum kısa 1.67 boyuma çok büyük bir etkisi olur mu uzamayi engeller mi
Afiyet olsun!Spor salonuna gitmeyerek belirli ölçüde kilo verebilirsin. Yediğin öğünleri azaltmakla başla. Kalorisi yüksek yağlı şekerli yüksek karbonhidrat içeren besinlerden ziyade protein odaklı ama tabi ki de Sebze meyve odaklı besinler tüketmelisin.Bu neden onu cevaplıyım her insanın metabolizması farklıdır ve ondan dolayı her insanın günlük kullandığı kalori farklıdır.Kilo vermek çok basit günlük ortalama alman gereken kalorinin altında olursan vücut bu enerjiyi karşılamak için yağlara saldırır ve kilo verirsin mesela günlük ortalama 1500 kalori alman gerekiyorsa bunu 1000-1200 civarların da tutmalısın.Bunu da yukarıda anlattığımı uygulayarak ulaşabilirsin.Bir de spor yapmak bu da senin ortalama alman gereken kalori evde oturuyorken 1500 ise hareketlendiğin zaman yaani spor yaptıgın zaman kalori yakarak alman gereken kalorin günlük örneğin 2000 e çıkıcak. Sen de bunu karşılamadıgında dogru orantılı bir şekil de kilo verebiliceksin. Su içmeyi ihmal etme!4 yıllık bir fitness hayatım var bu benim için spor değil bir hayat mücadele kendimi çok geliştirdim ve ortada gezen bütün yalan yanlış bilgilere karnım tok!Başka sormak istediğin bir şey olursa yazarsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Boy uzaması ağırlık kaldırmana veya basketbol oynamana bakmaz bu yanlış bilgi kardeşim.Halterciler kısa boylu oluyor derler hayır! Adamlar kısa boylu oldukları için bunu yeteneğe çevirip halterci oluyor bu işte uzun boylulardan avantajları şudur ki halterciler ağırlıgı yukarı kadar kaldırdıgın da ki mesafeyle uzun boylu birinin kaldırdıgı mesafe farklı ki kısalar için kolay oluyor bu iş ondan.Basketciler de adamlar uzun boylu oldukları için bunu bir fırsata çeviri basketbol oynuyorlar hepsi bu.
Yardımınız dokunursa iyi olur ek olarak bacaklarım ve belden üstüm ideal görünürken, yağlanma bel simidi dediğimiz bölgede liseden beri varlar ama pandemi dönemi bildiğiniz üzere çok belirgin oldular şimdiden teşekkürler.@vvarşive hocamız cevap versin ben daha sonrasında cevap vereceğim.
Kalori hesabı yapmayı öğren. Beslenmede zararlı olan yiyecekleri çıkar. Protein ağırlıklı beslenmeye çalış. karbonhidrat yağ bunları da sağlıklı kaynaklardand dengeli bir şekilde beslenmene ekle. Bunlar dışında yapabileceğin uzun tempolu yürüyüşler ve tempolu koşular olabilir sana kalmış.Yardımınız dokunursa iyi olur ek olarak bacaklarım ve belden üstüm ideal görünürken, yağlanma bel simidi dediğimiz bölgede liseden beri varlar ama pandemi dönemi bildiğiniz üzere çok belirgin oldular şimdiden teşekkürler.