Neler Yeni

Fitness, vücut geliştirme ve powerlifting sorun cevaplayayım.

İnternet kafeci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Xd x
Selamlar,
Bu konularda sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz. Bilgisayara geçtiğimde cevaplayacağım.
Reis Yaş 15 boy 1.70 evde 5 kg dambilr var iki tane evde böyle dambillu vey adambilsiz yapabileceğim bir program falan varmı sen de link atababilrmisin daha önce Spor olarak 3 sene taekwondo yapmıştım ama fitnes geçmişim yok

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Sorun cevaplayayım konuma çöken olmaz inşallah bu sefer :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
seyhmus veli celebi
Skinny Fatlikten nasıl kurtulabilirim? kollarım vucüda göre çok zayıf.77 kiloyum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Evde karın kası antrenmanı yapıyorum ve gelişme gözle görülür şekilde oldu sağlıklı şekilde kilo nasıl alırım kilo açığım var

Nopoleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Emirhan Boyraz
2 Ay spor yaptım evde karın kası çalışıyordum. Hayatım da mentalimi ciddi bozan durumlar yaşadım ve sınavlarım başladığı için ara verdim. Şu an ise başlayacak gücü kendim de bulamıyorum. Bir türlü elim gitmiyor başlamaya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle durumlarda ne yapılması gerekiliyor ?
testo taylan izle yada birine dalaş dayak ye gazlanırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Mert Soytürk

Suwariba

80+ Silver
yaş 14 boy 175 kilo 98 iki yıldır ağır yaşamda gibi bişeyim hiç dışarı çıkmıyordum ve baya yemek yiyordum. şimdi toparlamak istiyorum abur cuburu kesicem eskiden haftada bir cips götürüyordum. yanında da egzersiz yapmak istiyorum lakin kaç yıldır hareket etmediğim için hem kollar makarna gibi güçsüz ve koşamıyorum. yürümek dışında bu halimle yapabileceğim bir şey varmı

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
yaş 14 boy 175 kilo 98 iki yıldır ağır yaşamda gibi bişeyim hiç dışarı çıkmıyordum ve baya yemek yiyordum. şimdi toparlamak istiyorum abur cuburu kesicem eskiden haftada bir cips götürüyordum. yanında da egzersiz yapmak istiyorum lakin kaç yıldır hareket etmediğim için hem kollar makarna gibi güçsüz ve koşamıyorum. yürümek dışında bu halimle yapabileceğim bir şey varmı
Yürümeyi hafife alma tempolu yürüyüşler çok işine yarar ama imkanın varsa güzel bir diyet programı ve yanınada yüzme eklersen kısa zamanda iyi sonuçlar alabilirsin.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Selamlar,
Bu konularda sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz. Bilgisayara geçtiğimde cevaplayacağım.
Sağlıksal sorunlar yüzünden düşük ağırlık kaldırmak zorunda olan birisi kas yapabilir mi? (orta derecede) plaj vücudu.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
boy 193 kilo 105 en azından 85 90 kiloya inmem lazım günde 2 saat boşluğum var en kısa ne kadar süre olabilir
kalan 22 saatin bu konuya ayıramayacağın kadar dolu mu cidden
günlük 2 saattle hem ağırlık çalışırsın hem kardiyo yaparsın bu arada
gayet yeterli bi zaman

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Evde karın kası antrenmanı yapıyorum ve gelişme gözle görülür şekilde oldu sağlıklı şekilde kilo nasıl alırım kilo açığım var
Sadece karın kası çalışmak yerine tüm vücut antrenmanları yapmalısın

Skinny Fatlikten nasıl kurtulabilirim? kollarım vucüda göre çok zayıf.77 kiloyum
Antrenman yapmalısın zamanla toparlar

Sağlıksal sorunlar yüzünden düşük ağırlık kaldırmak zorunda olan birisi kas yapabilir mi? (orta derecede) plaj vücudu.
Sağlıksal sorunlardan kasıt nedir?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,059
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
3 ay boyunca günde 1 saat çalışmayla iyi bir vücuda sahip olabilir miyim? İyiden kastım dışarıdan belli olacak kadar.
Boyum 173 cm
Kilom 68 kg

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri