VitoScaletta
80+ Gold
mesut can tomay la ali biçim komik değilEvdeki Peynirli doritos bunu beğendi. Gacılar dedin beni benden aldın ıvj
mesut can tomay la ali biçim komik değilEvdeki Peynirli doritos bunu beğendi. Gacılar dedin beni benden aldın ıvj
Arkadaşlar konuyu salar mısınız? Rica ediyorum amacı dışına çıktı konu.mesut can tomay la ali biçim komik değil
-mesut can tomay la ali biçim komik değil
Bölgesel yağ eritmek için salon şart mıdır peki hocam? Bu arada lise 4. sınıfa giderken 1 yıl boyunca spor salonuna gitmiştim evet orasının baya faydası dokundu size şunu sormak istiyorum. Ben orada kas harici bir de kalça şekillenmesi için her gün antrenman bitişinde 4 set squad yapıyordum ve ben baya bir faydasını gördüm fakat bazı insanlar ağırlıklı squad hareketinin kalça şekillenmesine hiçbir katkısı olmadığını savunuyorlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? (Z bara ağırlıkları takıp enseme koyup yapıyordum)Yağ oranınızı düşürebilirsiniz ancak bölgesel yağ eritmek mümkün değil.
Bölgesel yağ eritmeniz salon veya başka bir ortamda mümkün değil. Şuram yağlanmış dur şurdan yağ eriteyim demek mümkün olmuyor.Bölgesel yağ eritmek için salon şart mıdır peki hocam? Bu arada lise 4. sınıfa giderken 1 yıl boyunca spor salonuna gitmiştim evet orasının baya faydası dokundu size şunu sormak istiyorum. Ben orada kas harici bir de kalça şekillenmesi için her gün antrenman bitişinde 4 set squad yapıyordum ve ben baya bir faydasını gördüm fakat bazı insanlar ağırlıklı squad hareketinin kalça şekillenmesine hiçbir katkısı olmadığını savunuyorlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? (Z bara ağırlıkları takıp enseme koyup yapıyordum)
Değerli cevabınız için çok teşekkür ederim hocam. Bölgesel yağ yakımının hiçbir şekilde önüne geçilemez mi yani? Göbeğim aldı başını gidiyor 1 yıldır.Bölgesel yağ eritmeniz salon veya başka bir ortamda mümkün değil. Şuram yağlanmış dur şurdan yağ eriteyim demek mümkün olmuyor.
Squat hareketine gelecek olursak kalça şekillenmesine faydası 0 dır diyemeyiz ama en etkili hareketin squat olmadığı doğru.
Bu bölgenin kralı hip thrusht hareketidir.
Bu sorunuza Müge Anlı'nın bir programında seyircisine tepki gösterirken kullandığı kelimeleri kullanarak cevap istiyorum. Affınıza sığınarakDeğerli cevabınız için çok teşekkür ederim hocam. Bölgesel yağ yakımının hiçbir şekilde önüne geçilemez mi yani?
Bölgesel yağ yakımı diye bir şey yok siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuz bölgesel yağ yakımı diye birşeyy yok Saygılar, İyi forumlarBölgesel yağ yakımının hiçbir şekilde önüne geçilemez mi yani?
Niye tuhaf olsun bro. Bu durumda olan insan sayısı çok fazlatuhaf olacak ama kilo almak için ne yapmam lazım
boyum 1.87 ancak ne kadar yersem yiyeyim 65 kilonun üstüne çıkamıyorum
Kas yapabilmeniz için antrenman yapmanız gerekir. Beslenmenize dikkat edin protein ağırlıklı beslenin.Hocam 80 kilo ve 1.76'yım ve çoğu yağ. Benim kas yapabilmem için ne yapmam lazım. Şu günlerde az yiyerek 5 kilo verdim ama karantina öncesi 68 kiloydum.
Evde. Yapabileceğim antrenmanları yapmaya çalışacağım. Normalde karantina olmasa 68 kilo iken spor salonuna gidip kendime şekil verecektim ve düzenli beslenecektim ama bir anda virüs mevzuları çıktı.Kas yapabilmeniz için antrenman yapmanız gerekir. Beslenmenize dikkat edin protein ağırlıklı beslenin.
Virüs mevzuları daha epey süreceğe benziyor ona göre plan yapın benceEvde. Yapabileceğim antrenmanları yapmaya çalışacağım. Normalde karantina olmasa 68 kilo iken spor salonuna gidip kendime şekil verecektim ve düzenli beslenecektim ama bir anda virüs mevzuları çıktı.