Neler Yeni

Fitness, vücut geliştirme ve powerlifting sorun cevaplayayım.

ocen45

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Necati Adıyaman
Yağ oranınızı düşürebilirsiniz ancak bölgesel yağ eritmek mümkün değil.
Bölgesel yağ eritmek için salon şart mıdır peki hocam? Bu arada lise 4. sınıfa giderken 1 yıl boyunca spor salonuna gitmiştim evet orasının baya faydası dokundu size şunu sormak istiyorum. Ben orada kas harici bir de kalça şekillenmesi için her gün antrenman bitişinde 4 set squad yapıyordum ve ben baya bir faydasını gördüm fakat bazı insanlar ağırlıklı squad hareketinin kalça şekillenmesine hiçbir katkısı olmadığını savunuyorlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? (Z bara ağırlıkları takıp enseme koyup yapıyordum)

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Bölgesel yağ eritmek için salon şart mıdır peki hocam? Bu arada lise 4. sınıfa giderken 1 yıl boyunca spor salonuna gitmiştim evet orasının baya faydası dokundu size şunu sormak istiyorum. Ben orada kas harici bir de kalça şekillenmesi için her gün antrenman bitişinde 4 set squad yapıyordum ve ben baya bir faydasını gördüm fakat bazı insanlar ağırlıklı squad hareketinin kalça şekillenmesine hiçbir katkısı olmadığını savunuyorlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? (Z bara ağırlıkları takıp enseme koyup yapıyordum)
Bölgesel yağ eritmeniz salon veya başka bir ortamda mümkün değil. Şuram yağlanmış dur şurdan yağ eriteyim demek mümkün olmuyor.
Squat hareketine gelecek olursak kalça şekillenmesine faydası 0 dır diyemeyiz ama en etkili hareketin squat olmadığı doğru.
Bu bölgenin kralı hip thrusht hareketidir.

ocen45

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Necati Adıyaman
Bölgesel yağ eritmeniz salon veya başka bir ortamda mümkün değil. Şuram yağlanmış dur şurdan yağ eriteyim demek mümkün olmuyor.
Squat hareketine gelecek olursak kalça şekillenmesine faydası 0 dır diyemeyiz ama en etkili hareketin squat olmadığı doğru.
Bu bölgenin kralı hip thrusht hareketidir.
Değerli cevabınız için çok teşekkür ederim hocam. Bölgesel yağ yakımının hiçbir şekilde önüne geçilemez mi yani? Göbeğim aldı başını gidiyor 1 yıldır.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Değerli cevabınız için çok teşekkür ederim hocam. Bölgesel yağ yakımının hiçbir şekilde önüne geçilemez mi yani?
Bu sorunuza Müge Anlı'nın bir programında seyircisine tepki gösterirken kullandığı kelimeleri kullanarak cevap istiyorum. Affınıza sığınarak :)
Bölgesel yağ yakımının hiçbir şekilde önüne geçilemez mi yani?
Bölgesel yağ yakımı diye bir şey yok siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuz bölgesel yağ yakımı diye birşeyy yok :) Saygılar, İyi forumlar

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,564
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
tuhaf olacak ama kilo almak için ne yapmam lazım
boyum 1.87 ancak ne kadar yersem yiyeyim 65 kilonun üstüne çıkamıyorum

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
tuhaf olacak ama kilo almak için ne yapmam lazım
boyum 1.87 ancak ne kadar yersem yiyeyim 65 kilonun üstüne çıkamıyorum
Niye tuhaf olsun bro. Bu durumda olan insan sayısı çok fazla :)
O boy bende olsa kesinlikle spor yapardım. Düzenli bir beslenme oluşturun kendinize bilmiyorsanız bilenlerden yardım alın bu konularda gerekirse profesyonel yardım alın paranıza acımayın :) Beslenme + spor 1 yılda bambaşka birine dönüştürür sizi ki örnekleri çok fazla. Ne yersem yiyeyim diyorsunuz ama muhtemelen az yiyorsunuz veya 2 gün çok yiyip geri kalan zamanlarda dikkat etmiyorsunuz.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Hocam 80 kilo ve 1.76'yım ve çoğu yağ. Benim kas yapabilmem için ne yapmam lazım. Şu günlerde az yiyerek 5 kilo verdim ama karantina öncesi 68 kiloydum.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Hocam 80 kilo ve 1.76'yım ve çoğu yağ. Benim kas yapabilmem için ne yapmam lazım. Şu günlerde az yiyerek 5 kilo verdim ama karantina öncesi 68 kiloydum.
Kas yapabilmeniz için antrenman yapmanız gerekir. :) Beslenmenize dikkat edin protein ağırlıklı beslenin.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Kas yapabilmeniz için antrenman yapmanız gerekir. :) Beslenmenize dikkat edin protein ağırlıklı beslenin.
Evde. Yapabileceğim antrenmanları yapmaya çalışacağım. Normalde karantina olmasa 68 kilo iken spor salonuna gidip kendime şekil verecektim ve düzenli beslenecektim ama bir anda virüs mevzuları çıktı.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Evde. Yapabileceğim antrenmanları yapmaya çalışacağım. Normalde karantina olmasa 68 kilo iken spor salonuna gidip kendime şekil verecektim ve düzenli beslenecektim ama bir anda virüs mevzuları çıktı.
Virüs mevzuları daha epey süreceğe benziyor ona göre plan yapın bence :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,724
Üyeler
164,046
Son üye
eşref33
Top Bottom