Eron, sade tasarımıyla göze çarpmadan şıklık sunar. Gri tonun zarafeti, yüksek dansiteli terletmez kumaşla birleşerek uzun oturumlar için maksimum konfor sağlar. Modern, sessiz, ama etkili bir duruş arayanlar için tasarlandı.
rofth.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En başta sert ve yeni üretildiği için kokusu var sorduğumda bu koku ne diye ürünler gönderilmeden tiner ile temizleniyormuş.
Gerçekten tertemiz çizik kırık çıkı vs. yok ama koku var tabi 2 gündür havalandırıyorum koku azaldı hafif nemli bir bezle üstüne güzel kokan kolonya tarzı bir şek sıkıp temizliyorum ( bunu tavsiye ettiler kafama göre temizlemeedim )
Bence çıkartırsın dairene bir sıkıntı olmaz kurulumda da ahım şahım bir şşey yok halledersin alıp da yapamazsan yardımcı olurum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben kendi adıma cevaplamak isterim yardımcı olabilirsem.
Tekerlek profili metal
2. sorunuzu anlamadım tabi hareket ediyor koltuktan bahsediyorsanız kilitleyebiliyorsunuz sallanmasını istemezseniz.
Kolçaklar yukarı aşağı hareketi var öne arkaya doğru da hareket sağlayabiliyorsunuz, bir kadaeme de sağ ve sol çapraza hareket ediyor
gıcırdama vardı ama yağlayınca düzeldi onun dışında sol kolçak gevşekti onu da kolçağı sökerek içindeki vidayı sıkarak hallettim, kısacası halledilmeyecek bir sıkıntılar oluşmadı ki bunlar da gayet normal diye düşnüüyorum. başka uygun fiyatlı koltuk ben göremedim diğer fonksiyonları da katıyorum işte 180 yatması kolçakların yükselip sapğa sola dönmesi falan o yüzden alınabilir bir koltuuk olduğunu düşünüyorum ama şunu ekleyeyim uzun saatler duracaksanız masa başı bir işiniz varsa ben naçizane daha rahat ofis koltuklarını tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum bel desteğiyle beraber sırtı da destekleyen ofis koltukları daha kullanıma uygun olacaktır
gıcırdama vardı ama yağlayınca düzeldi onun dışında sol kolçak gevşekti onu da kolçağı sökerek içindeki vidayı sıkarak hallettim, kısacası halledilmeyecek bir sıkıntılar oluşmadı ki bunlar da gayet normal diye düşnüüyorum. başka uygun fiyatlı koltuk ben göremedim diğer fonksiyonları da katıyorum işte 180 yatması kolçakların yükselip sapğa sola dönmesi falan o yüzden alınabilir bir koltuuk olduğunu düşünüyorum ama şunu ekleyeyim uzun saatler duracaksanız masa başı bir işiniz varsa ben naçizane daha rahat ofis koltuklarını tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum bel desteğiyle beraber sırtı da destekleyen ofis koltukları daha kullanıma uygun olacaktır