slmbnemıstık
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,199
elinize sağlık hocam güzel olmuş h.o çok foto ya gerçekten güzel olmuş
Tipleri farklı.@EmreBey52 @RevenKalr Pro serisi ile Bergaman serisinin farkı ne? Hangisi alınmalı?
Ders çalışırken de pro modeli rahat mı? Sonuçta oyunda dik duruyorsunuz derste ise eğiliyorsunuz.Tipleri farklı.
Daha esporcu gibi durduğu için pro aldım![]()
yani bunu nasıl anlatayım anlamadımDers çalışırken de pro modeli rahat mı? Sonuçta oyunda dik duruyorsunuz derste ise eğiliyorsunuz.
Teşekkür ederimEline sağlık
Yani o size kalmış diyebiliriz bakın fotoğraflara hangisinde iyi durabilriseniz onu alınDers çalışırken de pro modeli rahat mı? Sonuçta oyunda dik duruyorsunuz derste ise eğiliyorsunuz.
Teşekkür ederimelinize sağlık hocam güzel olmuş h.o çok foto ya gerçekten güzel olmuş
@RevenKalrYaklaşık 1300 TL bütçem gar bu koltuk tercih edilir mi?
Teşekkür ederimElinize sağlık hocam, güzel inceleme![]()
1300 bütçen varsa 200 daha biriktirip indirimle Hawk chair alabilirsinTeşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani o size kalmış diyebiliriz bakın fotoğraflara hangisinde iyi durabilriseniz onu alın
Teşekkür ederim
@RevenKalr
Teşekkür ederim![]()
Test çözerken ya da konu çalışırken kısacası ders çalışırken koltuk rahat ettiriyor mu?yani bunu nasıl anlatayım anlamadım![]()
Test vs. bu masada çalışmadığım için bilmiyorum ama uzun saatlerce oturmamda bir ağrı vs. yapmıyor ders çalışırken de sıkıntı olmayacaktır tahminimceTest çözerken ya da konu çalışırken kısacası ders çalışırken koltuk rahat ettiriyor mu?