Arkadaşlar sanırım rofth markasının ilk koltuk incelemesini ben yapıyorum. Yeni marka 10 yıldır Türkiyedeki ilk 5 gaming koltuk markasının 2 sinin malzemesini kendileri ürettiklerini söylediler. Kargo biraz geç geldi ama sorun değil kampanya dönemi olduğu için gecikme olmuş. Koltuğun az önce kurulumunu tamamladım, Koltuk cidden premium hissettiriyor ve malzemeleri kaliteli. Ancak oturma kısmı biraz sert gibi geldi sırt kısmıda biraz sert gibi ama sorun değil rahatsız edecek seviyede değil rahat. Yastıkları kaliteli yumuşak boyutu ise gerçekten büyük. Boyum 185 sırtımı ve kafamı rahatça arkama yaslayabiliyorum. 180 derece geriye yatabiliyor ve kitleme özelliği var. Kolçakları sağ sol ileri geri oynatabiliyorsunuz onlarda rahat kısacası gerçekten güzel bir koltuk ben kampanyalı 6 bin tl ye aldım normalde 11 bin tl olarak gözüküyor. Aldığım fiyata değer ama 11 bin tl ye değermi bilmiyorum değmeyebilir, Şuan daha düzgünce kullanma fırsatım olmadı bu daha ilk izlenimim zaten okuldan geldiğim için belim sırtım hiç rahat değildi ağrıyordu oyuzden sırt rahatlığıını anlayamadım. Sormak istediğiniz sorular varsa sorabilirsiniz.
rofth.com

Rofth AURA Balance Series Steel Grey Premium Oyuncu Koltuğu - Rofth Premium Oyuncu Koltuğu
Ergonomik tasarıma sahip ROFTH AURA Steel Grey, terletmeyen kumaş ve sırt destekli yapısıyla konforlu bir oyuncu koltuğu deneyimi sunar.

Ekler
Son düzenleme: