Arama sonuçları: *

1. H

creatine almaımıyım ?

Doktorlardan dinlemek yerine alanında uzmanlar tarafından yazılan bilimsel makaleler okumak daha mantıklı. 6 yıl okudu diye her şeyi bilecek diye bir şey yok. İnternete ne yazarsanız onlarca makale çıkıyor zaten açın okuyun. Kreatin, en çok incelenmiş besin takviyesidir. Yeterince su içmezseniz...
  2. H

Bacaklarim çok yağlı ve kalın YARDIM!!

Kasa dönüşmedi karnındaki yağları yaktığın için karın kasların görünmeye başladı.
  3. H

Kardeşim benim yağlar kasa dönüşmez. Yağ yakma vardır, kas büyütme vardır. Ayrıca kaslar oluşmaz zaten vücudunda olan şeylerdir, büyütürsün.
  4. H

Yağları kasa çevirme diye bir şey yok. Kalori açığı oluşturup bacak antremanı at haftada 2 kere. Diyetine sadık kal zayıflarsın. 1662302475 Kas hücreleri ile yağ hücreleri çok farklı şeylerdir. Kasları büyütmenin yolu protein almaktan ve ağırlık çalışmaktan geçiyor.
  5. H

GYM'e Yeni Başladım Yardımcı Olabilir misiniz?

Fitness'a ilk önce Full Body ile başlanır.
  6. H

GYM'e Yeni Başladım Yardımcı Olabilir misiniz?

2 ay boyunca fullbody yap fazla kilon var ise protein ağırlıklı beslenip karb azaltman lazım. Ondan sonra split ya da farklı bir antreman rutinine geçebilirsin.
  7. H

Kolum sıkmadan çok küçük gözüküyor

Kolu büyük gösteren arka koldur, arka kol çalış.
  8. H

her gün karın çalışmak zararlı mıdır

2-3 kez kafi fazlası gereksiz
  9. H

Suplementler ve iğneler

Nedenmiş?
  10. H

Suplementler ve iğneler

Creatine, Citrulline, Kafein ve protein ihtiyacını karşılayamıyorsan Whey concentrate ya da Whey Isolate öneririm.
  11. H

Suplementler ve iğneler

Supplement olarak her şeyi kullanabilirsin. Anabolik steroidleri eğer spor tecrüben 3 yılın altındaysa önermiyorum.
  12. H

Fitness Hakkinda Aklima Takilanlar

1- Supplement kullanmadan gelişim olur ancak creatine kesinlikle öneririm. Olmasa da olur. 2- Salona yazıl, Güray Aydın Hipertrofi yapabilirsin. 3- Patates, pirinç, makarna karbonhidrat, tavuk, balık, hindi kaliteli protein kaynaklarıdır.
  13. H

Ağır Sağlam'ın sağlam deneyimleri :D (İzlemeyin.)

Yetmez. Çok komik adamsın he. 10 senelik natural adama 3 senede daha iyisini yaparım diyorsun.
  14. H

Ege Fitness gibi vücudu 3 senede yapamazsın diye söylüyorum ben zaten. 1641841321 Formunu merak ettim atar mısın sen de? Madem bu kadar kolay söyleyebiliyorsun seninkini görelim.
  15. H

Önceki kolu da mı yok?
  16. H

Tüm kas gruplarını atar mısın bi' merak ettim 4 aylık form nasılmış. Before after olarak lütfen.
  17. H

Çok hayal kuruyorsun. 6 ayda ilaçsız doğru düzgün forma bile giremez.
  18. H

Averaj olarak söylüyorum herkesin basketbol geçmişi yok.
  19. H

Nereden başladığı da çok önemli. Yağ oranı yüksek biri kalori açığıyla başlarsa zaten kas kütlesi ekleyemez. Genetiği, beslenmesi, idmanları çok iyi olan birisi yapabilme ihtimali var.
  20. H

Gelişemez kankam gelişemez. Biz de spor yapıyoruz göz, nizam var.
Top Bottom