Doktorlardan dinlemek yerine alanında uzmanlar tarafından yazılan bilimsel makaleler okumak daha mantıklı. 6 yıl okudu diye her şeyi bilecek diye bir şey yok. İnternete ne yazarsanız onlarca makale çıkıyor zaten açın okuyun. Kreatin, en çok incelenmiş besin takviyesidir. Yeterince su içmezseniz...
Yağları kasa çevirme diye bir şey yok.
Kalori açığı oluşturup bacak antremanı at haftada 2 kere. Diyetine sadık kal zayıflarsın.
1662302475
Kas hücreleri ile yağ hücreleri çok farklı şeylerdir. Kasları büyütmenin yolu protein almaktan ve ağırlık çalışmaktan geçiyor.
2 ay boyunca fullbody yap fazla kilon var ise protein ağırlıklı beslenip karb azaltman lazım. Ondan sonra split ya da farklı bir antreman rutinine geçebilirsin.
1- Supplement kullanmadan gelişim olur ancak creatine kesinlikle öneririm. Olmasa da olur.
2- Salona yazıl, Güray Aydın Hipertrofi yapabilirsin.
3- Patates, pirinç, makarna karbonhidrat, tavuk, balık, hindi kaliteli protein kaynaklarıdır.
Ege Fitness gibi vücudu 3 senede yapamazsın diye söylüyorum ben zaten.
1641841321
Formunu merak ettim atar mısın sen de? Madem bu kadar kolay söyleyebiliyorsun seninkini görelim.
Nereden başladığı da çok önemli. Yağ oranı yüksek biri kalori açığıyla başlarsa zaten kas kütlesi ekleyemez. Genetiği, beslenmesi, idmanları çok iyi olan birisi yapabilme ihtimali var.