Neler Yeni

creatine almaımıyım ?

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
boyum 1.90 kilom 70 bir zamanlar skiny fattim sonra fitnese başlayıp vücudumu düzelmiştim sonra bir kaza gecirmem sonucu 5 ay falan spora ara verdim ve vucudum eskisi gibi oldu göğüste yağ birikmesi ve biraz sarkması ve göbeğimde cıktı biraz yürürken bile sallanılıyor yani kısacası bi 20gündür başladım creatine almalıyım kısıtlı zamanım var 2.5 3 ay civarı

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

whisper snow

80+ Silver
ne gibi zararları var
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu markayı ilk defa duyuyorum
ben proteinocean ve ya hard line düşünüyordum
Hocam en kaliteli creatinedir. Proteinocean veya hardline da alinabilir yeterki aromasiz creatine monohydrate olsun.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
ne gibi zararları var
Bir psikiyatrist bana sporu önerdi. Sonra ama protein tozu kullanma dedi. Kalbi etkiliyor dedi.
Sonra bir kardiyolag yani kalp doktoruna gittim. O sakın dedi uzak dur dedi.
Sonra bir doktora daha gittim. Aile doktoruna. O da zararlı dedi. Yani bu adamlar 6 yıl boşuna okumamıştır diye tahmin ediyorum.

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir psikiyatrist bana sporu önerdi. Sonra ama protein tozu kullanma dedi. Kalbi etkiliyor dedi.
Sonra bir doktora daha gittim. Aile doktoruna. O da zararlı dedi. Yani bu adamlar 6 yıl boşuna okumamıştır diye tahmin ediyorum.
hocam saç dökmesi ve sakatlama yapmazsa onun dısınd beni etkilemez cünkü zamanında cok fazla dalga gecildim yine olsun istemiyorum.

whisper snow

80+ Silver
Hocam o doktorlarda bana ilac verdi karacigerim iflas edecekti zor kurtuldum. Adamlar 6 ay okuyor tamam haklisin ama spor hakkinda bilgileri cok dusuk.

whisper snow

80+ Silver
tamamdır hocam teşekürler
saç dökmesi falan yaparmı bunlar
Geninde varsa sac dokulmesini hizlandiriyor diye okumustum hocam. %100 yapar diye birsey yok ama baba/anne tarafinda kellik varsa dokebilir.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
hocam saç dökmesi ve sakatlama yapmazsa onun dısınd beni etkilemez cünkü zamanında cok fazla dalga gecildim yine olsun istemiyorum.
Kreatinin saç dökücü etkisi herkeste aynı değildir. Yani genetiği sağlamdır adamın bir şey olmaz. Ama saç dökülmesine meyilli bir genetik vardır. O zaman sıkıntı olabilir.

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Doktorlardan dinlemek yerine alanında uzmanlar tarafından yazılan bilimsel makaleler okumak daha mantıklı. 6 yıl okudu diye her şeyi bilecek diye bir şey yok. İnternete ne yazarsanız onlarca makale çıkıyor zaten açın okuyun. Kreatin, en çok incelenmiş besin takviyesidir. Yeterince su içmezseniz böbreklere zararı vardır, genetiğinizde saç dökülmesi var ise evet hızlandırır. Protein tozunun zararsız olduğunu herkes bilir peynir altı suyundan yapılır. İçerisine tatlandırıcı konulur. Kaliteli markalardan kullandığınız sürece hiçbir zararı yoktur. İyi günler.

Top Bottom