Arama sonuçları: *

1. HasanBG

Arkadaşlar, galiba başardım.

Hocam ben de 5 ay gidip oldugum yerde sayıyorum
  2. HasanBG

Fullbody antreman onerisi

fullbody antreman daha etkili diye biliyorum tabii ki çok fark yoktur ama ege fitness da zaten fullbody daha etkilidir ama split hem daha (bence) zevkli hem de öyle çokta bir fark yok %5 fln vardır diyor ondan dolayı fullbodynin saçma oldugunu düşünmüyorum ama bende daha kolay (bence) ve daha...
  3. HasanBG

Fullbody antreman onerisi

Arkadaslar bana fullbody antreman programi önerebilir misiniz? Onerdiginiz program da daha cok makineler ile yapilan hareketler olursa sevinirim.
  4. HasanBG

Spor salonunda total abdominal

Hocam 30 kilo ile 3,4 set yaptim bugun ve ortalama bi zorlanma yasadim
  5. HasanBG

Spor salonunda total abdominal

Arkadaslar spor salonunda total abdominal adlı hareketi sizce kac set yapmam lazim ve set icinde kac tekrar yapmam lazim
  6. HasanBG

Masa tenisi ile ilgili

hocam bende o hareketi denemeyi düşünüyorum da bu aralar backhand ile hızlı vurmaya çalışıyorum çünkü forehandle hızlı vurmayı neredeyse çözdüm tabi hatalar yapıyorum ama çoğunlukla çözdüm fakat backhand ile hızlı vurmaya çalışıyorum ama bazen kötü atabiliyorum ondan dolayı şuan ona çalışıyorum...
  7. HasanBG

Masa tenisi ile ilgili

profesyonel değilim ama yine de profesyoneller nasıl oynuyorsa öyle oynamak istiyorum
  8. HasanBG

Masa tenisi ile ilgili

Arkadaşlar masa tenisinde ben backhand vuruşunda siyah tarafı forehand vuruşta ise kırmızı kısmı kullanıyorum ama bir sıkıntı var mı yani arkadaşlarım genel de tam tersini yapıyor ve sanırsam normali de o ama yani bir fark var mı kırmızı ve siyah tarafın ve sizce ben napmalıyım ? sınıfta en iyi...
  9. HasanBG

ANTREMAN SONRASI ÖGÜN İÇİN YARDIM

Çok bir şey yemene gerek yok lakin spora o kadar geç gitmek iyi midir bilmiyorum
  10. HasanBG

Fitness Soru-Cevap Sorun gelsin

zayıflarken kas yapmak mümkün müdür + spor boyun uzamasını engeller mi + 80 kilo olan bir insan günde kaç gram protein almalı
  11. HasanBG

Spor salonuna yazılmalımıyım

niye ezilesin ve eğer dikkat edersen rahatça kilo alırsın
Top Bottom