Hocam ben de 5 ay gidip oldugum yerde sayıyorumşöyle bikaç tane daha ekleyeyim ajhfguasojsaıogsloqw
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam trapezleri ve arka omzu 2 haftadır aşırı yüklenerek inşaa etmeye başladım 2-3 ay sonra yeni before after ile gelirim jgıoasjkgopğaslğpfqeçfqwçcwqşğ
muhteşemhocam çalıştığım süreyi saymazsak aslında 4 ay.
Ufak hatalı olmuş kardesim
yaş kaç knkşöyle bikaç tane daha ekleyeyim ajhfguasojsaıogsloqw
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam trapezleri ve arka omzu 2 haftadır aşırı yüklenerek inşaa etmeye başladım 2-3 ay sonra yeni before after ile gelirim jgıoasjkgopğaslğpfqeçfqwçcwqşğ
Mesela ne yiyorsun genelde? Bir programın var mıydı şu saatte şunu yiyeceğim gibisinden?hocam mental sağlığıma bağlı olarak 1-4 arası, deli gibi karbonidrat deli gibi protein dışında hiçbirşey eklemedim.
17 olduk hocam bu ayyaş kaç knk
hiçbirşey. Sarkan göğüsler, yağ içindeki karın bölgesi onların seçimiİşte bu, obez şişkoları görünce ne diyorsun
genel olarak antrenman öncesi yüksek protein düşük karb antrenman sonrası yüksek karb ve yüksek protein.Mesela ne yiyorsun genelde? Bir programın var mıydı şu saatte şunu yiyeceğim gibisinden?
dostum şuan seni ilerletecek şey motivasyon olabilir, ama disiplini yakaladığın zaman eminim kendinin en iyi halini bulacaksın.bu vucüt gerçekten 5 ayda mı oldu
ben 1 ay 2 haftadır gidiyorum 6 kilo verdim ama hala göbek var eskiden barfiks çekmeye çalışınca gram kalkamazdım şimdi yarısından bi tık daha fazla kalkabiliyorum çalıştığım ağırlıklarda artıyor çok motive verici bir şey umarım 5 6 ay sonra senin vücuduna yaklaşırım (yaş 15)