hocam dur, yapma....Hayırlı olsun USTAMMM (!)
hocam atletik vücudu kendime göre bulmuyorum şuanlık hedefim 80-85 kilo civarı.Tebrikler de çok şişme olmamış mı bilmiyorum ben daha soft net güzel düz bir vücut seviyorum belki ondandır ama gelişim olmuş sende
hocam herhangi bir beslenme programı düzenlemedim, genellikle allah ne verdiyse yedim. Son 2 haftadır kafamda kurduğum bi düzenle devam ediyorum.Besleme programını nasıl düzenledin ve hangi supplementleri kullandın ?
Biliyorum kat kat fark var aralarında ama bahane yokHocam evde aldığım gelişimin kat ve kat fazlasını salonda 1-2 haftada aldığımı hatırlıyorum ben, evi saymazsak 3 aylık bi değişim sağladım ben.
Aradığım mentalite cansınimkansızlıklara rağmen devam bozmmmmaaazzz BAASSS
şöyle bikaç tane daha ekleyeyim ajhfguasojsaıogsloqwat lan at baya iyi .
hocam trapezleri ve arka omzu 2 haftadır aşırı yüklenerek inşaa etmeye başladım 2-3 ay sonra yeni before after ile gelirim jgıoasjkgopğaslğpfqeçfqwçcwqşğSırt güzel hocam trapez ve arka omuz da eklenince müq
Baya iyi kanka süper @m=
hocam mental sağlığıma bağlı olarak 1-4 arası, deli gibi karbonidrat deli gibi protein dışında hiçbirşey eklemedim.Günde kaç saat spor yapıyordun? Herhangi bir şey kullandın mı yaparken?
Tebrikler.
bu vucüt gerçekten 5 ayda mı olduşöyle bikaç tane daha ekleyeyim ajhfguasojsaıogsloqw
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam trapezleri ve arka omzu 2 haftadır aşırı yüklenerek inşaa etmeye başladım 2-3 ay sonra yeni before after ile gelirim jgıoasjkgopğaslğpfqeçfqwçcwqşğ
Anladım knka hayırlı olsun ben atletik seviyorum seneye askere gideceğim döndükten sonra spora baslicam suan için vücudum iyi zaten evde spor yapıyorum bendehocam dur, yapma....
hocam atletik vücudu kendime göre bulmuyorum şuanlık hedefim 80-85 kilo civarı.
hocam herhangi bir beslenme programı düzenlemedim, genellikle allah ne verdiyse yedim. Son 2 haftadır kafamda kurduğum bi düzenle devam ediyorum.
Herhangi bir supplement takviyesi almadım fakat pek bir fark yaratacağını zannetmem bi süre creatine kullandım Sığır jelatini kadar bile güç vermedi, boş para harcama kapısı sadece.