Neler Yeni

Masa tenisi ile ilgili

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Arkadaşlar masa tenisinde ben backhand vuruşunda siyah tarafı forehand vuruşta ise kırmızı kısmı kullanıyorum ama bir sıkıntı var mı yani arkadaşlarım genel de tam tersini yapıyor ve sanırsam normali de o ama yani bir fark var mı kırmızı ve siyah tarafın ve sizce ben napmalıyım ? sınıfta en iyi oynayan benim ama yine de okul da oynayanlar ile de oynuyorum ara sıra ve onların da coğu benim yaptığımın tam tersini yapıyor da ondan bi kıllandım sormak istedim

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
Arkadaşlar masa tenisinde ben backhand vuruşunda siyah tarafı forehand vuruşta ise kırmızı kısmı kullanıyorum ama bir sıkıntı var mı yani arkadaşlarım genel de tam tersini yapıyor ve sanırsam normali de o ama yani bir fark var mı kırmızı ve siyah tarafın ve sizce ben napmalıyım ? sınıfta en iyi oynayan benim ama yine de okul da oynayanlar ile de oynuyorum ara sıra ve onların da coğu benim yaptığımın tam tersini yapıyor da ondan bi kıllandım sormak istedim
farketmez istediğin gibi kullanabilirsin elin nasıl rahat ediyorsa

Wøx1N

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Ahmet Emin KUL
Bir fark yok ama genelde tam tersi kullanılıyor forehand vurduktan sonra kırmızı tarafla rakibin dikkatini dağıtmak için

AliGKMEN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Ali GÖKMEN
Hocam bende oynuyorum şu videodaki hareketi baya bi denedim olunca karşısı çok zor tutuyor faydası olur👍🏼

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende oynuyorum şu videodaki hareketi baya bi denedim olunca karşısı çok zor tutuyor faydası olur👍🏼
hocam bende o hareketi denemeyi düşünüyorum da bu aralar backhand ile hızlı vurmaya çalışıyorum çünkü forehandle hızlı vurmayı neredeyse çözdüm tabi hatalar yapıyorum ama çoğunlukla çözdüm fakat backhand ile hızlı vurmaya çalışıyorum ama bazen kötü atabiliyorum ondan dolayı şuan ona çalışıyorum ama kesinlikle buna da çalışmayı düşünüyorum da hocam hani top falso alıyor ya onun için bir tek alttan vurmamız yeterli mi yoksa başka bir şey daha yapmak lazım mı

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

AliGKMEN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Ali GÖKMEN
hocam bende o hareketi denemeyi düşünüyorum da bu aralar backhand ile hızlı vurmaya çalışıyorum çünkü forehandle hızlı vurmayı neredeyse çözdüm tabi hatalar yapıyorum ama çoğunlukla çözdüm fakat backhand ile hızlı vurmaya çalışıyorum ama bazen kötü atabiliyorum ondan dolayı şuan ona çalışıyorum ama kesinlikle buna da çalışmayı düşünüyorum da hocam hani top falso alıyor ya onun için bir tek alttan vurmamız yeterli mi yoksa başka bir şey daha yapmak lazım mı
Ben bu harekete 2 saat boyunca çalıştım öğrendim top orta hızda geldiği zaman geriye gelip eğilip aşağı doğru kesme hareketiyle vuracaksın belli bir açıyla sonra olay topta karşı rakip ne olduğunu anlamıyor bile

Joker_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Ahmet Özsu
Şu hareketi yapmak için çok uğraştım denerken sayı veriyorum ama yaptığım zamanda çok güzel gözüküyor be :cool:

Top Bottom